رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/01/30 Saturday - 2025 19 April السبت ، 21 شوّال ، 1446
ساعت
1404-01-27 10:19 شماره خبر : 12156
در ستادتسهیل و رفع موانع تولید مطرح شد؛

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تسریع در صدور مجوزها و حل مشکلات تولیدی، بستر سرمایه‌گذاری را فراهم می‌کنیم تا شاهد رشد اشتغال و رونق اقتصادی باشیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» نخستین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۴، روز چهارشنبه مورخ ۲۷ فروردین‌ماه، در سالن شماره یک ساختمان استانداری برگزار شد.  

یداله رحمانی در این جلسه با اشاره به عملکرد سال گذشته این ستاد، اظهار داشت: در سال گذشته ۲۷ جلسه عمومی کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل شد و ۵۴ جلسه کمیته تخصصی نیز در کنار آن برگزار گردید. مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و اشتغال ۴۸۸۱ نفر تثبیت شد. همچنین، ۴۰۶ مصوبه به تصویب رسید که الحمدلله ۲۴۱ مورد آن اجرایی شده و ۶۵ مصوبه دیگر در دست اجرا است. این اتفاق بسیار خوبی است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید»، تصریح کرد: این موضوع مسئولیت و رسالت ما را سنگین‌تر کرده است. بنابراین، باید به کیفیت و سرعت کارهای خود شتاب دهیم؛ هم در حل مسائل و مشکلات مردم و هم در رفع موانع پیش‌روی تولید، به‌ویژه در زمینه بسترسازی برای جذب سرمایه‌گذاری، تسریع در صدور مجوزها و اصطلاحاً پهن کردن فرش قرمز زیر پای سرمایه‌گذار. این مسئولیتی است که همه ما باید به‌صورت جدی به آن بپردازیم.

وی با اشاره به ضرورت برگزاری منظم جلسات کارگروه، ادامه داد: جلسات هفتگی با مسئولیت جناب عسکری قرار بود تشکیل شود. حال چه به‌صورت جلسات فرعی و چه جلسات اصلی، مطابق برنامه سال گذشته، این موضوع باید در دستور کار ویژه قرار گیرد. مصوبات این جلسات لازم‌الاجرا است؛ چه مصوباتی که واحدهای تولیدی موظف به اجرای آن هستند، چه مصوباتی که دستگاه‌های اجرایی، سیستم بانکی و تأمین‌اجتماعی باید پیگیری کنند، و چه مصوباتی که نیاز به پیگیری در سطح ملی دارد. باید به این مصوبات توجه ویژه‌ای داشته باشیم، چرا که قانون‌گذار مسیر حل مشکلات تولید را از طریق همین کارگروه و کارگروه سرمایه‌گذاری تعیین کرده است.

رحمانی در ادامه به برنامه‌ریزی برای جلسات سرمایه‌گذاری اشاره کرد و گفت: پیشنهاد ما برگزاری جلسات به‌صورت هفتگی بود، اما با توجه به نظرات کارشناسی، تصمیم بر این شد که جلسات بررسی طرح‌های مهم سرمایه‌گذاری هر دو هفته یک‌بار برگزار شود تا فرصت کافی برای پیگیری مصوبات وجود داشته باشد. در فاصله بین این جلسات نیز تصمیمات لازم توسط دستگاه‌های اجرایی، به‌ویژه در حوزه‌های محیط‌زیست، منابع طبیعی و دستگاه‌های خدمات‌رسان، اتخاذ شود تا مجوزها در زمان‌بندی مشخص صادر گردد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نام‌گذاری امسال توسط رهبری فرصتی برای گشایش در معیشت مردم و رونق تولید است، تأکید کرد: «دولت باید با مشارکت مردم برنامه‌ریزی کند تا فضای سرمایه‌گذاری بهبود یابد و به تبع آن، اشتغال که دغدغه اصلی مردم و مسئولان است، رونق بگیرد. شهرداری‌ها نیز باید با توجه به شاخص‌های اشتغال، به‌ویژه در حوزه نرخ فعالیت اقتصادی، تلاش خود را افزایش دهند. طبیعی است که هرچه ظرفیت‌های اشتغال را گسترش دهیم و واحدهای تولیدی جدید راه‌اندازی کنیم، افراد بیشتری جذب بازار کار خواهند شد و نرخ اشتغال و فعالیت اقتصادی بهبود می‌یابد. این دو عامل در کنار هم، بهترین وضعیت را برای بازار کار ایجاد می‌کنند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد و افزود: امیدواریم که با تلاش جمعی، گام‌های مثبتی در راستای تحقق شعار سال و بهبود معیشت و اشتغال مردم برداشته شود.

سید امیرتیمور موسویان، در این جلسه به تشریح عملکرد این ستاد پرداخت و گفت: این اولین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال جدید است که مهم‌ترین زیرساخت قانونی برای تحقق شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید) محسوب می‌شود. برنامه‌ریزی شده است که جلسات این ستاد به صورت هفتگی در روزهای چهارشنبه و جلسات ویژه سرمایه‌گذاری هر دو هفته یک‌بار در پنجشنبه‌ها برگزار شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، ۲۷ جلسه برگزار شد که در آن ۱۱۹ پرونده واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گرفت. این جلسات منجر به تصویب ۳۰۶ مصوبه برای رفع موانع تولید شد که شامل مسائل مربوط به شبکه بانکی، تأمین اجتماعی و حل اختلافات بین واحدهای تولیدی و دستگاه‌های اجرایی بود.

وی ادامه داد: امسال با دستور استاندار، جلسات هفتگی به طور منظم برگزار خواهد شد و مسائل واحدهای تولیدی به صورت مستمر رصد و پیگیری می‌شود. در جلسه امروز نیز سه پرونده مهم شامل واحدهای آب‌معدنی سی‌سخت، بتن دژسازان و گل زرشک مارگون مورد بررسی قرار گرفت و مصوبات لازم برای استمهال تسهیلات آنها تصویب شد تا تولید این واحدها پایدار بماند.

موسویان در پایان تأکید کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بستر مناسبی برای تحقق شعار سال و ایجاد اشتغال پایدار است و امسال از این ظرفیت به شکل بهینه‌تری استفاده خواهد شد.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار