
پروژه نیمهکاره بازارچه پارسیان شهر یاسوج از سال ۱۳۹۵ کلنگ آن بر زمین زده شد و مجری این پروژه امور اوقاف بوده و تاکنون اقدام موثری برای اتمام آن صورت نگرفته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» استان کهگیلویه و بویراحمد به مرکزیت شهر یاسوج ملقب به پایتخت طبیعت ایران به عنوان یک شهر گردشگرپذیر در تمام فصول سال است، شهری بدون زیرساختهای اولیه با پروژههای عظیم نیمهکاره که عمر هرکدام از آنان به بیشاز ۲ دهه نیز میرسد.
پروژه ساخت مجتمع تجاری، رفاهی و گردشگری پارسیان یاسوج که در سال ۱۳۹۵ کلنگ آن بر زمین زده شد و قرار شد طی ۴ سال به مرحله بهرهبرداری برسد، در نیمه دوم سال ۱۳۹۶ با حضور استاندار وقت سید موسی خادمی و قائممقام اوقاف و امورخیریه کشور و مسئولان استانی عملیات اجرایی آن با مشارکت بنیاد توسعه، سرمایهگذاران و اوقاف در ۷ طبقه شامل شهربازی، هتل آپارتمان، پارکینگ سه طبقهای، شهربازی و تجاری آغاز شد.
پروژه نیمهکارهای که سالهاست به دست فراموشی سپرده شده و زخمی دیگری است که بر پیکره بیجان زیرساختهای یاسوج که بیشاز ۱۰ سال است خود نمایی میکند و در حال حاضر هیچ اقدام جدی برای تکمیل آن صورت نگرفته است.
این پروژه درست در مرکز شهر یاسوج همانند آئینه دق شهروندان یاسوجی را آزار میدهد. در واقع مردم از آن نگرانند که مسئولان دغدغهای برای مشکلات مردم و احداث زیرساختهای مناسب شهری ندارند.
این پروژه رفاهی، تفریحی، گردشگری و تجاری با دارا بودن سه پارکینگ اختصاصی قرار بود بخشی از ترافیک اصلی مرکز این شهر را برطرف نماید تا مردم دیگر دغدغهای برای پارک ماشینهای خود و حتی ماندن در ترافیک در ساعات مختلف و اتلاف وقت را نداشته باشند.
در سال گذشته خبرها حاکی از روند و آغار به کار جهت احداث پارکینگ سه طبقه این پروژه بود و قرار بر آن شد تا ظرف ۶ ماه این پروژه به پایان برسد.
حال با گذشت یکسال و اندی از وعده وعیدهای مسئولان؛ باز هم شاهد پیشرفت فیزیکی خاصی در این پروژه نبودهایم، مردم شهر یاسوج از این وضع ناراحت بوده و از مسئولان در این زمینه انتقاد نمودند.
این پایگاه خبری پیگیری معضلات و مشکلات شهری و مردمی و انعکاس آن به مسئولان جهت برطرفکردن آنان را رسالت خود میداند؛ از اینرو اقدام به رسانهای کردن مشکلات و معضلات شهروندان میکند.
مهسا دارات یکی از شهروندان یاسوجی گفت: از وقتی یادم هست این حصار نارنجی اینجا کشیده شده است، هیچوقت هم ندیدیم پشت آن خبری باشد، مسئولان علاوه برآنکه به حواشی شهر یاسوج خدمات نمیدهند حتی به مرکز شهر و ساخت زیرساختهایش هم توجهی ندارند.
وی با ناراحتی افزود: یاسوج شهر زیبایی است و آب و هوای خوبی دارد هر ماهه ما شاهد حضور گردشگران زیادی از استانهای همجوار خود هستیم، نگاهی به اطرافتان بیاندازید کدام یک از این زیرساختها مناسب و درخور شان مردم است. کدام پارکینگ اختصاصی این شهر است؟! نگاهی به پارک دوبله سوبله ماشینها اطراف خیاباناصلی بیاندازید ترافیک اصلی به این خاطر است.
صداقت گفت: سالهاست میشنویم ۶ ماه و ۴ ماه و ۸ ماه دیگر این پروژه به اتمام میرسد، اکنون ۴ سال از قرن جدید هم میگذرد مسئولین ما هنوز میگویند پروژه در دست اقدام است، کدام اقدام که ما چیزی جزء سازه بتنیاش نمیبینیم.
وی افزود: تنها اسکلت بتنیاش از پشت این حصار نارنجی مشخص است، مسئولان دهههاست با وعده و وعید این مردم فهیم را دست به سر میکنند. از مسئولان و مجریان این پروژه خواهشمندیم هر چه زودتر کار این پروژه را اتمام و به مرحله بهرهبرداری برسانند.
شکرالله ایزدی دستفروش یاسوجی با ابراز ناراحتی گفت: ما هر روز و در ساعات مختلف در مرکز شهر یاسوج ترافیک داریم یکی از علتهایش هم نبود پارکینگ است، چرا مسئولان به فکر این مردم نیستند؟! جوانان ما مکانی برای تفریح ندارند و از نبود مکان به کافهها پناه بردهاند.
وی با ناراحتی افزود: از جوانی که اوقاتفراغت خود را در کافهها به خوردن قهره، کشیدن قلیان و سیگار میگذراند چه توقعی میرود؟! همین جوانان فردا روزی سبب ایجاد ناهنجاریها و فجایع اجتماعی در سطح این شهر میشوند و یکی از علتهایش به عدم وجود مکانهای تفریحی مثل همین پروژههای نیمهکاره ۲۰ ساله برمیگردد.
در واقع باید پذیرفت که پروژهای که مجریان بسیاری برای احداث داشت، در طول دهههای گذشته نیمهکاره رها شده است، این پروژه نیمهکاره و روند لاکپشتی آن صبر مردم را لبریز نموده علاوه بر آن نبود امکانات رفاهی و تفریحی، عدم وجود مراکز تجاری و گردشگری در شهر یاسوج مسئلهای جدی در امر اقتصاد، گردشگری و رضایت شهروندی است، مردم یاسوج در اینباره از مسئولان و مجریان آن خواستار به اتمام رساندن هرچه زودتر این پروژه شدند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- پرواز اورژانس هوایی کهگیلویهوبویراحمد برای بیمار مارگزیده
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- انتصاب جدید در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویهوبویراحمد
- آبشار یاسوج؛ روایتگر جریان زندگی سرزمین زاگرس
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- حال و هوای «تنگ ماغر» در سیزده بدر
- سیزده بدر در شهرستان بهمئی+ تصاویر
- سقوط از کوه ماغر یک مصدوم برجا گذاشت
- بهترین مناطق گردشگری گچساران برای سیزده بدر+ تصاویر
- خداحافظ آقای قاضی
- غارت گیاهان کوهی در بهمئی
- فوت قاضی خوشنام دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- گامی مؤثر در حذف خردهفرهنگهای اشتباه
- علت اولیه سانحه رانندگی قضات کهگیلویهوبویراحمدی
- پلمپ ۲ مرکز غیرمجاز لابراتور دندانساز در یاسوج
- وعده صادق ۱، زلزلهای در قلب رژیم صهیونیستی
- تقدیر خاص معاون استاندار از خدمات جاودان سیرت
- علت حادثه انفجار در بندرعباس مشخص شد
- ریز برنامههای دهه کرامت در استان کهگیلویهوبویراحمد
- خرید امتیاز استقلال نوین یاسوج توسط مدافع استقلال!
- نگرانی مردم از مسیر ارتباطی حوزه «کَت» بهمئی
- فریب شایعات را نخوریم!
- دهه کرامت در کهگیلویهوبویراحمد چه خبر است؟
- خشکسالی و بحران آب؛ آینده تاریک کهگیلویهوبویراحمد
- قهرمانان کوچک بهمئی؛ مبارزه در سایهٔ مشکلات استثنایی
- خودتحقیری؛ سلاح خاموش دشمن برای نابودی عزت ملی
- همایش گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در گچساران
- پروانههای بلوطخوار؛ تهدید سبز برای قلب زاگرس
- پایان انتظار؛ سونوگرافی لنده به زودی راهاندازی میشود
- ارمغان آفتاب؛ وقتی انرژی پاک به کوچنشینان میرسد
- جایگاه CNG رویای دستنیافتنی برای مردم باشت
- زیبایی وصفناپذیر «تنگ گنجهای»
- شانس مجدد به طارمی مقابل بارسلونا
- باند ۴ نفره حفاران در کهگیلویه متلاشی شد
- آماده هرگونه کمکرسانی به هرمزگان هستیم
- ۲ فرهنگی کهگیلویهوبویراحمدی «معلم نمونه کشوری» شدند
- درخواست کشاورزان بویراحمدی از استاندار
- کوچ زودهنگام عشایر کهگیلویهوبویراحمد بخاطر خشکسالی
- معرفی مدیر جدید در استانداری کهگیلویهوبویراحمد
- آفتهای بیامان بلای جان بلوطهای زاگرس
- رئیس جدید دامپزشکی بهمئی معارفه شد+ تصاویر
- روز پرکار مدیرکل کمیته امداد کهگیلویهوبویراحمد در لنده
- حمایت مالی از درمان ناباروری زنان
- ریشهیابی مشکل شیر خشک در باشت
- حرف تا عمل؛ مسیر بهمئی برای شعار سال
- یک کهگیلویهوبویراحمدی در میان گزینههای وزارت
- رودخانه تنگ چویل؛ پایان عمرهایی ناتمام
- مشاهده بیشتر