سارق سابقه‌دار به دام افتاد

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد:

سارق سابقه‌دار به دام افتاد

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد از دستگیری یک سارق سابقه‌دار و کشف ۱۱ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ سرهنگ «بهمن گرجیان» در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران کلانتری ۱۴ ولایت در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پیگیری وقوع سرقت‌های متعدد در سطح شهرستان، با انجام اقدامات اطلاعاتی، گماردن گشت‌های ویژه به‌صورت آشکار و پنهان، بهره‌گیری از منابع و مخبرین و هماهنگی با مقام قضایی، موفق شدند سارق سابقه‌دار را که اقدام به تخریب و سرقت مشاعات کرده بود شناسایی و دستگیر کنند. وی افزود: متهم با رعایت حقوق شهروندی به یگان انتظامی دلالت داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد ادامه داد: متهم در بازجویی‌های اولیه به ۱۱ فقره سرقت مشاعات اعتراف کرد. پس از تشکیل پرونده، وی به مرجع قضایی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شد.

سرهنگ گرجیان در پایان از شهروندان خواست با نصب تجهیزات حفاظتی و امنیتی از سرقت اموال خود جلوگیری کنند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز پیام ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای خبر/