اداره تبلیغات اسلامی باشت بدون ناخدا

اداره بدون مدیر در باشت؛

اداره تبلیغات اسلامی باشت بدون ناخدا

قریب یک‌سال و نیم از رفتن رئیس اداره تبلیغات اسلامی باشت می‌گذرد و همچنان این اداره بدون رئیس اداره می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سازمان تبلیغات اسلامی از جمله نهادهایی است که با هدف اعتلای فرهنگ اسلام و ترویج شاخص‌های اعتقادی، بعد از پیروزی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ شمسی به فرمان امام خمینی تشکیل و در حال حاضر زیر نظر مقام رهبری قرار دارد.

 از مهمترین وظایف اداره تبلیغات اسلامی فراهم کردن شرایط و زمینه‌های مناسب برای فعالیت افراد و گروههای تاثیرگذار فرهنگی و هنری و ارائه امکانات لازم برای عرضه آثار آنان در راستای گسترش تبلیغات اسلامی است.

مسئله تبلیغات به فرموده مقام معظم رهبری از مهمترین مسائل کشور هست و امروزه بودجه تبلیغاتی، از بودجه تسلیحاتی و نظامی پیشی گرفته و جنگ نظامی، جای خود را به جنگ تبلیغی داده است و می‌توان گفت که تبلیغات، از سرمایه‌های عظیم قرن حاضر به شمار می‌آید.

با توجه به انتظارات مقام معظم رهبری اهمیت کار ادارات تبلیغات اسلامی کم نیست و بلکه زیاد است و یک مجموعه مأموریت‌هایی را برای سازمان تبلیغات اسلامی در نظر دارند که باید اجرایی شود و این به عهده خودش در میدان انقلاب اسلامی است و انتظارات ایشان از ید خودش در این میدان خیلی زیاد است.

برای برنامه‌ریزی مناسب برای مراسم‌های مختلف و مناسبت‌های فرهنگی‌ مذهبی باید مسئول مشخصی در رأس کار باشد؛ موضوعی که در اداره تبلیغات اسلامی باشت مورد غفلت قرارگرفته است.

میدان‌دار واقعی کارهای فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی در هر شهرستان است و صف واقعی مردم هم در شهرستان است و همین ادارات شهرستان‌ها هستند که برنامه‌های سازمان تبلیغات را پیش می‌برند.

حدود یک‌سال و نیم است که این اداره بدون رئیس اداره می‌شود. واقعاً جای تأسف دارد که یک‌نهاد فرهنگی که تاکنون مسئولیت‌هایش را انجام داده، اکنون با چنین بلاتکلیفی مواجه باشد.

یکی از شهروندان باشتی می‌گوید: نبود اداره تبلیغات اسلامی در شهرستان باعث شده است که فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی به سختی انجام شود و فرصتی برای ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی در جامعه وجود نداشته باشد و برگزاری مراسم مذهبی و فرهنگی به سختی انجام می‌شود.

یکی دیگر از جوانان باشتی گفت: در دنیای امروز، با وجود چالش‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی، نیاز به یک نهاد معتبر برای راهنمایی و ارائه اطلاعات صحیح دینی بیش از پیش لازم است و  نبود اداره تبلیغات اسلامی باعث شده است که جوانان نتوانند به راحتی به برنامه‌های آموزشی و مشاوره‌ای دسترسی پیدا کنند و از تجربیات یکدیگر بهره‌مند شوند.

لازم است که مسئولان مربوطه در اسرع وقت برای حل این مشکل اقدام کنند و یک مدیر یا سرپرست جدید برای این اداره تعیین نمایند تا فعالیت‌های اداره به طور صحیح و منظم انجام شود.