در غرفه‌های توزیع میوه شب عید چه‌خبر است؟

گزارش میدانی؛

در غرفه‌های توزیع میوه شب عید چه‌خبر است؟

شهروندان یاسوجی پس از خرید میوه شب عید نظر خود را در خصوص قیمت و همچنین کیفیت این میوه‌ها اعلام کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» خبرنگار این پایگاه خبری جهت بررسی میدانی دیدگاه مردمی نسبت به غرفه‌های تنظیم بازار در محل غرفه‌های شهر یاسوج حضور پیدا کرده و از میزان رضایت شهروندان سؤال پرسید.

یکی از شهروندان در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: به نظر من کار خوبی کردند که این غرفه‌ها را در سطح شهر راه‌اندازی کردند ضمن اینکه کیفیت میوه‌ها در این غرفه‌ها خیلی خوب است اما دولت می‌توانست قیمت سیب درختی را کمی پایین‌تر درنظر بگیرد.

این شهروند تصریح کرد: به‌خاطر اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد خود یکی از تأمین کنند‌های سیب است نمایندگان دولت در استان می‌توانستند قیمت سیب را از مبلغ ۵۰ هزار تومان پایین درنظر بگیرند زیرا این سیب‌ها محصول همین استان و در سردخانه‌های همین استان هستند که این مهم باعث شده هزینه حمل‌ و نقل و دیگر هزینه‌های جانبی به قیمت اولیه سیب اضافه نشود.

وی ادامه داد: قیمت پرتقال خوب است زیرا منبع تأمین این میوه بیشتر در استان‌های شمالی است که این باعث می‌شود برای رساندن این میوه به بازار استان هزینه حمل‌ و نقل و هزینه‌های جانبی دیگری به قیمت محصول اضافه شود.

ادامه صحبت‌های شهروندان را در کلیپ زیر مشاهده کنید: