گزارش تصویری؛
ترافیک مسئولان در بزرگترین رویداد دیجیتال
ششمین و بزرگترین رویداد تولید محتوای دیجیتال کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان برگزار و تیمهای برتر این رویداد معرفی خواهند شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» ششمین و بزرگترین رویداد تولید محتوای دیجیتال کهگیلویهوبویراحمد در روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه در حسینیه عاشقان ثارالله یاسوج با حضور مسئولان استانی و تیمهای شرکتکننده افتتاح شد.
این مراسم با حضور تیمهای متخصص و با محوریت هوش مصنوعی تا روز جمعه ۲۳ آذرماه در جریان است و رقابتها بهصورت رسمی ادامه خواهد داشت.
در ادامه روند برگزاری این رویداد، صبح پنجشنبه ۲۲ آذرماه، محسن جبارنژاد، مدیرکل کتابخانههای استان کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام والمسلمین خاضع، رئیس شورای تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد و حسینی مدیرکل استاندار این استان از روند برگزاری رویداد بازدید و با تیمها تخصصی این رویداد دیدار داشتند.
گفتنی است این رویداد از روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه شروع و تا امروز جمعه در یک رقابت ۴۸ ساعته ادامه پیدا کرد و در نهایت تیمهای برتر این رویداد معرفی خواهند شد.
تصاویر تکمیلی را در زیر ببینید؛