رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/05/25 Saturday - 2025 16 August السبت ، 22 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-25 11:39 شماره خبر : 15231
صبح زاگرس گزارش می‌دهد؛

لاکچری بازی شبانه‌روزی و مصرف بی‌رویه برق در ساعات غیر کاری پست بانک شهر لیکک در اوج بحران قطعی برق قابل قبول نبوده.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ باتوجه به مشکلاتی که در ماه‌های اخیر با قطعی‌های مکرر برق برای مردم به‌وجود آمده است و در این میان مسئولان از طریق رسانه‌ها مردم را به مصرف بهینه دعوت می‌کنند و روزانه با قطعی برق مشکلات متعددی برای مردم ایجاد می‌نمایند.


قطعی برق مشکلات متعددی را در زندگی روزمره مردم ایجاد می‌کند از اختلال در خدمات عمومی و بهداشتی بگیر تا آسیب زدن به تجهیزات برقی و الکترونیکی، به خطر افتادن جان بیماران، مختل شدن بازار و کسب‌کارها و انواع مشکلات دیگر اجتماعی که در صورت افزایش بی رویه برق با آنها مواجه می‌شویم.

افزایش مصرف برق

یکی از عمده‌ترین دلایل قطعی مکرر برق و به‌وجود آمدن ناترازی انرژی افزایش بی رویه در مصرف برق است.

افزایش استفاده از وسایل سرمایشی در فصل گرم سال، فشارهای زیادی بر شبکه برق وارد می‌کند که همین افزایش بی‌رویه مصرف باعث قطعی‌های مکرر برق می‌شود.

در این راستا مسئولان به صورت مرتب از مجراهای مختلف مردم را به کاهش مصرف و استفاده بهینه دعوت می‌کنند.

در بازدید میدانی شبانه خبرنگار ما از سطح شهر لیکک و سیستم‌های روشنایی و سرمایشی غیرضروری ادارات در ساعت غیراداری لاکچری بازی پست بانک و پست لیکک مشاهده شد.

در حالی که شهرستان بهمئی روزانه به صورت چرخشی از ساعت ۹ صبح تا ۲۳ شب شاهد قطعی مکرر برق است؛ روشن بودن تمام چراغ‌ها و سیستم‌های سرمایشی پست بانک لیکک قابل قبول نیست.

هر چند سیستم‌های کامپیوتری بانک‌ها (اتاق سرور) در این فصل از سال جهت جلوگیری از خرابی مرتب هوای آن باید خنک و برابر استاندارد سیستم کامپیوتری باشد؛ اما روشن بودن تمام چراغ‌های برق در طول شبانه روز مخصوصاً ساعات غیرکاری قابل توجیه نیست.

همه با هم در جهت کاهش مصرف برق

با توجه به مشکلات گفته شده مصرف بی‌رویه برق ابتدا از مسئولان وزارت نیرو درخواست می‌شود که با بهینه‌سازی شبکه برق، آموزش و فرهنگ‌سازی مصرف برق، استفاده از ژنراتورهای برق به‌عنوان منبع پشتیبان برق در مواقع اضطراری، سرمایه‌گذاری در توسعه انرژی‌های نو و تجدید پذیر و ارائه تسهیلات به پنل‌های خورشیدی و بادی به تأمین برق و کاهش خاموشی‌ها در سطح کشور کمک نمایند.
و همچنین از مردم انتظار می‌رود با مدیریت مصرف برق در ساعات اوج مصرف باعث کاهش فشار بر شبکه برق شوند.

و انتظار بیشتری از نهادها، ادارات، سازمان‌ها و بازاریان می‌رود که در ساعات غیرکاری با خاموش کردن سیستم‌های روشنایی و سرمایشی غیر ضروری در تأمین ناترازی انرژی کمک نمایند.

انتهای خبر‌/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!