ماجرای نشست پرتنش میرشکال و سناتور با خبرنگاران

عکس‌نوشته‌های بیست‌وپنجم مردادماه؛

ماجرای نشست پرتنش میرشکال و سناتور با خبرنگاران

صبح زاگرس در این قسمت از عکس نوشته های خود به نشست خبری تاجگردون و موحد با خبرنگاران پرداخته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در نشست خبرنگاران با سناتور چه گذشت؟،دیدار با رهبری ماندگارترین لحظه کنگره شهدا،کنگره ملی 2 هزار شهید کهگیلویه‌وبویراحمد یادمانی جاودان،آشنا؛ برای سیاسی کاری نیامدم، هدفم خدمت است از جمله عکس نوشته های صبح زاگرس است.

دومین کنگره ملی 2 هزار شهید گلگون کفن کهگیلویه و بویراحمد را باید یادمانی جاودان در تاریخ این استان سراسر ولایتمدار و عشایر خیز در جنوب غربی ایران اسلامی دانست.(اینجا)

نماینده اسبق مجلس در کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از ماندگارترین لحظات ثبت‌شده از کنگره ملی 2 هزار شهید استان را باید دیدار دست اندرکاران این کنگره با رهبر انقلاب دانست.(اینجا)

نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده تاکید کرد: مرحوم هاشمی رفسنجانی در یکی از نمازجمعه های تهران پیش بینی جنگ آب را در سال های قبل کرده بود و ما نیز بر حسب وطیفه و رسالت نمایندگی قطعا این مهم را در دستور کار داریم.(اینجا)

تاجگردون گفت:در گچساران آنچه مهم است طرح‌های سرمایه‌گذاری است لذا وظیفه‌داریم این مهم را پیگیری کنم، البته برای نتیجه گرفتن یک هماهنگی کامل را می‌طلبد. (اینجا)

کیوان آشنا شهردار یاسوج در اتاق مدیران صبح زاگرس به مراحل انتخاب شدنش به عنوان شهردار یاسوج و دلایل متعدد حمایت وی از مقدم شهردار پیشین و حتی اختلافات مکرر در شورای شهر یاسوج پرداخته است.(اینجا)