قاضی در مدرسه؛ افزایش آگاهی حقوقی بهمئی

گامی مهم در جهت کاهش آسیب‌ها در بهمئی؛

قاضی در مدرسه؛ افزایش آگاهی حقوقی بهمئی

در راستای افزایش آگاهی حقوقی و کاهش آسیب‌های اجتماعی طرح قاضی در مدرسه، به همت اداره آموزش و پرورش در آموزشگاه هنرستان دخترانه رضوان لیکک برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، طرح قاضی در مدرسه با حضور سید امید دادگر رئیس دادگستری شهرستان بهمئی، مدیر آموزش و پرورش و همکاران اداری در آموزشگاه هنرستان دخترانه رضوان،‌ برگزار شد.


مسعود فرح بخش مدیر آموزش و پرورش شهرستان، در این جلسه با تسلیت ایام فاطمیه و تقدیر و تشکر از زحمات مجموعه همکاران در این آموزشگاه گفت: طرح قاضی در مدرسه برای پیشگیری از جرم و کاهش آسیب های اجتماعی ایجاد شده است.
وی با تقدیر و تشکر از رئیس دادگستری شهرستان به جهت حضور در مدرسه گفت: امید است که دانش آموزان از این جلسه و این طرح بهره ی کافی را ببرند و با افزایش اطلاعات مربوط به حق و حقوق خود ، زمینه شکوفایی خود را فراهم کنند و کمتر درگیر مشکلات شوند.

در ادامه ی این طرح سید امید دادگر رئیس دادگستری شهرستان در خصوص اجرای این طرح در مدارس گفت: این طرح در جهت ایجاد فرهنگ سازی در مدارس ایجاد شده است و اینکه دانش آموزان از حق و حقوق خود آگاهی داشته باشند و کمتر درگیر آسیب های اجتماعی شوند.


وی افزود: اجرای این طرح کمک بسیار زیادی به دانش آموزان خواهد کرد تا آگاهی خود را بالا ببرند.


در ادامه هم دانش آموزان سوالات و ابهامات خود را در خصوص مسائل حقوقی و کیفری بیان کردند و رئیس دادگستری شهرستان هم به هر کدام از آنها پاسخ دادند.

انتهای خبر/