رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/04/31 Tuesday - 2025 22 July الثلاثاء ، 27 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-31 07:44 شماره خبر : 14604
صدای خسته مردم لیکک؛

کیفیت نان در چندسال گذشته هر روز نسبت به روز گذشته در حال کاهش است و این در حالی است که متولیان اقدامات زیادی انجام دادند، اما همچنان عطر نان در بهمئی به مشام نمی‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ نان ، قوت غالب مردم است که همه روزه در سه وعده غذایی بر سر سفره همه مردم قرار دارد و همزمان با افزایش قیمت آن، کیفیتش کاهش پیدا می‌کند.

شکایت و گلایه عمده مردم از کیفیت پایین نان گویای آن است که مردم از قیمت و کیفیت کنونی نان راضی نبوده و به نظر می‌رسد علی‌رغم همه تلاش‌های متولیان در شهرستان و اقداماتی نظیر، جریمه نانواهای متخلف و تعویض دستگاه‌های نان پزی؛ اما همچنان عطر نان در شهرستان بهمئی به مشام نمی‌رسد و مردم شهر لیکک خواهان برخورد قاطع با نانوایی‌های بی‌کیفیت در این شهر هستند.

مردم از بی‌کیفیتی، ترش بودن و دور ریز زیاد نان گلایه‌مند هستند و می‌گویند: در برخی نانوایی‌های شهر لیکک نان سوخته، ترش، خشک و نازک است که کیفیت نان نسبت به قیمت آن بسیار پایین است.

یکی از شهروندان لیکک گفت: برخی نانوایی‌ها در همان ساعات اولیه همه خمیر را به نان تبدیل و در پلاستیک بسته‌بندی می‌کنند که هنگام استفاده بوی کپک و ترش بودن اجازه مصرف را نخواهد داد.

مسئله بی‌کیفیتی نان در بهمئی، موضوعی ساده و پیش‌پاافتاده نیست، این مسئله بر زندگی، سلامت و حتی رضایت مردم تأثیر مستقیم دارد و کیفیت پائین نان به یکی از دغدغه‌های شهروندان تبدیل شده‌است.

در حالی که در سایر شهرهای ایران همزمان با افزایش قیمت نان، کیفیت آن هم افزایش می‌یابد؛ اما متأسفانه به هر دلیلی این قضیه در شهرستان بهمئی برعکس است و هر وقت قیمت نان در این شهرستان افزایش پیدا کرد، کیفیت آن کاهش یافت.

مشکلات نان، تنها به بی‌کیفیتی محدود نمی‌شود، بلکه شرایط بهداشتی برخی نانوایی‌ها نیز نگران کننده است، طوری که در برخی نانواها بدون لباس فرم و سرپوش کار می‌کنند که باتوجه به گرمای شدید در این شهرستان این وضعیت اصلاً قابل قبول نیست.

اما متصدیان نانوایی و مسئولان هر کدام بی‌کیفتی نان را به گردن دیگری می‌اندازد، یکی کیفیت پایین آرد، دیگری کیفیت دستگاه‌های پخت، دیگری عدم اختلاط درست آرد، دیگری عدم پخت درست توسط نانوا، دیگری عدم استفاده مناسب از خمیرمایع و تخمیر آن و یا تجهیزات و امکانات مستهلک نانوایی را دلایل عدم کیفیت نان می‌دانند.

کیفیت نان در شهرستان بهمئی به گونه‌ای است که نان یا خمیر یا خشک است و نان امروز را نمی‌توان فردا مصرف کرد، خبازان کیفیت پائین آرد و کارخانجات آردسازی را عامل کیفیت پائین نان می‌دانند، حال سوال اینجاست که آیا واقعاً کیفیت پائین آرد عامل کیفیت پائین نان است یا خیر؟

اگر جواب مثبت باشد، چرا مسئولان استانی با کارخانه آردسازی که آرد شهرستان را تأمین می‌کند برخورد نمی‌نمایند؟

اگر جواب خیر است، باز چرا مسئولان به دنبال علت اصلی نمی‌گردند و با عاملان این بی‌کیفیتی برخورد نمایند؟

سوالاتی از این قبیل در ذهن مردم جاری است و مردم خواهان اجرای یک برنامه نیازمند زیرساخت‌های لازم هستند، یعنی باید نظارت از کارخانه‌های آرادسازی شروع شود.

از آنجائیکه نان، یکی از ابتدایی‌ترین و اصلی‌ترین پایه کالای سبد غذایی است، از مسئولان متولی در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد انتظار می‌رود با نظارت کامل و بیشتر بر کارخانه‌های آردسازی در سطح استان، نانوایی‌ها و آموزش متصدیان نان با کیفیت استاندارد به دست مردم برسانند، که این اقدام علاوه بر جلوگیری از دور ریختن و هدر نان باعث رضایت مردم از عملکرد مسئولان خواهد شد.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!