در جلسه شورای اداری لنده مطرح شد:
اجرای بیش از ۱۲ هزارمیلیارد ریال پروژه درلنده
فرماندار شهرستان لنده گفت: در سه سال گذشته بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال پروژه عمرانی، توسعهای و زیربنایی از محل اعتبارات ملی و استانی و شهرستانی در شهرستان لنده توزیع شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» جلسه شورای اداری شهرستان لنده با حضور دستیار مردمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه جلال دانش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت گفت: در سال ۱۴۰۲ اعتبارات شهرستان لنده از محل تملک دارایی ۸۶ میلیارد تومان بوده است که در همه حوزهها بوده است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: تمامی ادارات باید نسبت به توزیع و تأمین اعتبارات واگذاری اعتبارات سال گذشته باید گزارشها و مستندات مالی و عملکردی آنان مطرح شود.
وی افزود: اگر ادارهای نسبت به توزیع و هزینه اعتبارات سال گذشته اقدامی انجام نداد قطعاً از تأمین اعتبارات سال جدید محروم خواهد شد و اعتبار آن به دستگاههای واگذار خواهد شد که خدمات بیشتری به مردم ارائه کردند واگذار خواهد شد.
دانش تأکید کرد: با رایزنیهای صورتگرفته در آینده نزدیک مدرسه خیرساز قیام با مشارکت نوسازی کلنگزنی خواهدش که در همین دولت بیش از ۹ مدرسه در لنده ساخته شد.
فرماندار شهرستان لنده گفت: زمانی که لنده آمدم یک پروژه فعال در لنده نداشتیم و تنها پروژهای که کمی فعال بود فاز اول بیمارستان لنده بود که روند بسیار کندی داشت؛ ولی با پیگیریهای شبانهروزی این مهم امروز در فاز سوم در کمتر از سه سال بیش از ۸۵درصد پیشرفت کرد و در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: سو مدیریت جهاد کشاورزی استان باعث شده است که پروژه مهم دشت بن که میبایست این روزها به بهرهبرداری میرسید عملاً رها شده است و این در حالی است که این پروژه تنها پروژه جهش تولید لنده بود.
دانش گفت: در حوزه ورزش و جوانان کارهای اساسی و زیرساختی و تحولآفرینی صورتگرفته است که حقیقتاً قابلقیاس نیست.
وی افزود: در حوزه ساماندهی روستاها تحولات اساسی در روستاهای لنده صورتگرفته است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: در حوزه بهداشت درمان تحولات زیرساختی خوبی برای شهروندان صورتگرفته است.
وی تأکید کرد: در قضیه برق لنده تحولات اساسی صورت گرفت و برقی که با چالشهای اساسی مواجه بودیم که با راهاندازی ایستگاه برق دژ کوه با اعتبارات ۴۵۰ میلیاردتومانی اجرایی شد.
فرماندار شهرستان لنده گفت: در سه سال گذشته بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال پروژه عمرانی، توسعهای و زیربنایی از محل اعتبارات ملی و استانی و شهرستانی در شهرستان لنده توزیع شده است.
وی گفت: در بحث مردمیسازی دولت یک پست سازمانی جدیدی در دولت سیزدهم برای فرمانداریها برای ارتباط با گروههای جهادی و مردمی لحاظ شد که تسهیلکننده این مردم با دولت باشد.
دانش گفت: ارتباط با مردم باید تقویت شود که امروز مجتبی بنیهاشمی بهعنوان دستیار مردمی دولت در شهرستان لنده منصوب شده است که امیدواریم در راستای خدماترسانی دولت نیز باید تلاشی مضاعف داشته باشد.
وی افزود: تمامی خدمات دولتها باید بهدرستی به مردم ارائه شود چرا که خدمات نظام است و باید این مهم بهدرستی اطلاعرسانی شود.
دستیار مردمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تلاش و پیگیریهای فرماندار شهرستان لنده برای رفع مشکلات مردم را با استاندار کهگیلویه و بویراحمد از نزدیک دیدیم و فعالیتهای صورتگرفته را به عینه مشاهده کردیم.
حجتالاسلام مردانی گفت: در بحث پیگیری بیمارستان لنده تلاشهای فوقالعادهای را دیدیم که از کمترین درصد پیشرفت به بیش از ۸۰ درصد رسیده است که نشان از تلاش و پیگیریهای مهم فرماندارلنده و مسئولان استانی است.
وی افزود: در خصوص خدمات و فعالیتهای صورتگرفته در ادارات شهرستان بهدرستی اطلاعرسانی صورت نگرفته است.
دستیار مردمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اطلاعرسانی درست و دقیق از مجموعه خدمات دولت سیزدهم باید برای مردم تبیین و تشریح شود که چه خدماتی در این دولت صورتگرفته است.
وی افزود: نحوه انتصاب دستیار ویژه فرماندار بهگونهای که است که افراد بر اساس شاخصههای مهمی که توسط نماینده استاندار، نماینده رئیسجمهور و نماینده مردمیسازی استاندار پس از مصاحبه به دانشگاه امیرکبیر معرفی شدند که پس از گذراندن این دورهها مجتبی بنیهاشمی معرفی و پس از تأیید منصوب شدند.
مجتبی بنیهاشمی دستیار ویژه فرماندار شهرستان لنده در مردمی کردن دولت در ادامه گفت: خدمت به مردم می سود مردمیکردن ولی باید گوش شنوایی برای مردم و گوش شنوایی برای مسئولان باشیم.
در پایان این جلسه حکم انتصاب مجتبی بنیهاشمی بهعنوان دستیار ویژه فرماندار شهرستان لنده قرائت و به وی اهدا شد.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: