رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/02/22 Monday - 2025 12 May الاثنين ، 14 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-21 08:32 شماره خبر : 12760
پیگیری سوژه‌های مردمی؛

در ادامه پیگیری‌های سوژه‌های مردمی این بار به سراغ آخرین وضعیت روند اجرایی پروژه فاضلاب شهر لنده رفتیم که فاز اول آن به متراژ یک هزار و ۳۰۰ متر اجرایی و مابقی پروژه عملاً تعطیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» روند اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب شهری لنده به طول ۶۰ کیلومتر در ۱۷ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ بااعتبار اولیه هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال آغاز شده است که در همان روزهای نخستین محل اعتبارات آن ملی و استانی تعریف شده است.

فاز اول این پروژه به متراژ یک هزار و ۳۰۰ متر در خیابان شهید مطهری اجرایی شد که ادامه روند اجرایی کار به طور کامل تعطیل شد.

بعد از گذشته دو سال از اجرای پروژه زمینی به مساحت ۳۸ هزار مترمربع در مناطق پایین‌دست شهر لنده در سرآسیاب خریداری شده است.

متأسفانه در ادامه ردیف اعتباراتی این پروژه که با پروژه فاضلاب شهر دهدشت یکی بودند و هر دو از محل اعتبارات ملی و استانی ماده ۲۳ تأمین می‌شدند منفک و متأسفانه اعتبارات فاضلاب شهر لنده استانی و دهدشت ملی شد و این مسئله باعث تعطیلی پروژه فاضلاب شهر لنده شده است.

قطعاً بهره‌برداری از این پروژه از لحاظ مسائل بهداشتی و زیست‌محیطی برای مردم شهرستان بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود که با بهره‌برداری از این طرح بخش مهمی از مشکلات شهروندان در حوزه فاضلاب منازل مسکونی برطرف خواهد شد.

 بهنام داورپناه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص آخرین وضعیت پروژه فاضلاب شهر لنده گفت: یکی از مهم‌ترین نیازمندی‌های شهرها بحث اجرای سیستم فاضلاب شهری به‌منظور حفظ محیط‌زیست و بهداشت عمومی جامعه است.

 رئیس اداره آب‌وفاضلاب شهرستان لنده گفت: پروژه فاضلاب شهر لنده در بهمن‌ماه ۱۳۹۸ با حضور معاون عمرانی استاندار و رئیس و معاونین وقت آبفا استان و مسئولان وقت شهرستان لنده کلنگ‌زنی شد.

 وی افزود: در فاز اول این پروژه با اعتباری افزون بر هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در خیابان شهید مطهری و فرعی‌های آن آغاز شد.

 داورپناه گفت: در ادامه باتوجه‌به منفک شدن این پروژه از پروژه فاضلاب شهر دهدشت بحث اعتبارات آن از ملی و ماده ۲۳ متأسفانه به اعتبارات استانی تقلیل یافت که همین امر باعث شده که عملاً روند اجرای این پروژه با تأخیرات زیادی همراه شود.

 رئیس اداره آب‌وفاضلاب شهرستان لنده گفت: چند سال پیش زمینی به مساحت سه هزار و ۸۰۰ مترمربع در روستای سرآسیاب لنده خریداری شد که مورد تأیید کارشناسان کشوری نیز قرار گرفته است.

 وی افزود: متأسفانه اعتبارات این پروژه از ملی به استانی تقلیل یافت و به‌هیچ‌وجه ممکن نیز اعتبارات استانی پاسخگوی نیاز عظیم اعتباراتی این پروژه نیست و با رایزنی با فرماندار شهرستان لنده به دنبال تغییر ردیف اعتباراتی آن هستیم.

 انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار