رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/05/14 Tuesday - 2025 05 August الثلاثاء ، 11 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-14 08:52 شماره خبر : 14964
رکورد پایین‌ترین نرخ ازدواج؛

استان‌های سمنان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی پایین‌ترین نرخ ازدواج در کشور را دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس»  معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که استان‌های سمنان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی پایین‌ترین نرخ ازدواج در کشور را دارند؛ موضوعی نگران‌کننده که زنگ خطر کاهش جمعیت را برای این مناطق به صدا درآورده است.
علیرضا رئیسی با بیان اینکه میانگین سنی جمعیت کشور به ۳۵ سال رسیده و ۱۱ درصد جمعیت کشور سالمند هستند، گفت: ۶۰ درصد زنان متأهل در سن باروری، در بازه سنی ۳۵ تا ۴۹ سال (متولدین ۱۳۵۵ تا ۱۳۶۸) قرار دارند. به گفته او، برای تسهیل فرزندآوری در این گروه، باید سریعاً سیاست‌ها و اقدامات حمایتی طراحی و اجرا شود.
 رئیسی با اشاره به اهمیت سیاست‌های جمعیتی، از راه‌اندازی اتاق رصد آمایش امید در معاونت بهداشت خبر داد و گفت: این مرکز امکان تحلیل دقیق داده‌های جمعیتی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را فراهم می‌کند و نقش مهمی در تصمیم‌سازی‌های کلان حوزه جمعیت ایفا خواهد کرد.
وی از دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به‌دلیل ارسال منظم گزارش‌های فصلی قدردانی کرد و افزود: داده‌های جمع‌آوری‌شده از این دانشگاه به‌صورت مستمر در اختیار رصدخانه جمعیتی کشور قرار می‌گیرد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!