رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/05/11 Saturday - 2025 02 August السبت ، 8 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-10 19:45 شماره خبر : 14893
داغ‌های مجازی؛

صالح حردانی بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران با انتشاری پیامی در فضای مجازی از مردم استان کهگیلویه و بویراحمد قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  «صبح زاگرس» صالح حردانی مدافع تیم فوتبال استقلال تهران با انتشار پیامی در فضای مجازی از کسانی که در پی درگذشت نیما حردانی خواننده ایل بهمئی با آنها همدردی کردند قدردانی کرد.

حردانی در صفحه مجازی خود نوشت: «بازگشت همه به سوی اوست 

به نمایندگی از ایل داغدارمان بهمئی بزرگ مجددا مراتب قدردانی و سپاس خود را از تمامی طوایف قوم شریف لر و خصوصا استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و سایر استان‌های همجوار که در غم از دست دادن برادر عزیزمان جاوید نام استاد نیما حردانی ما را مورد لطف و همدردی قرار دادند ابراز می دارم. 

حضور گرم، پیام‌های تسلیت و ابراز همدلی شما عزیزان مرهمی بر دل‌های داغدار ما بود و مایه تسلی خاطر بازماندگان گردید. 

امیدوارم ایلمان بهمئی بتوانیم در شادی‌های شما این محبت‌ها را جبران نمائیم و همواره در کنار هم باشیم.

از درگاه خداوند متعال سلامتی، عزت و سربلندی تک تک شما بزرگواران را خواستاریم.

از طرف صابر و صالح حردانی» 

گفتنی است صالح حردانی پسرعموی مرحوم نیما حردانی است. 

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!