
کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار گفت: حمایت از پلتفرمهای داخلی بهعنوان محور اصلی استقلال رسانهای برای مقابله با سلطه رسانهای غرب، توسعه و حمایت از پلتفرمهای داخلی یک ضرورت است.
محمد ترابی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص مدیریت تولید محتوا در فضای مجازی گفت: فضای مجازی یکی از اصلیترین بسترهای جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران و همچنین دفاع از دستاوردهای بزرگ این نظام مقدس است.
کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار (MBA) گفت: دشمنان ایران اسلامی با استفاده از شبکههای اجتماعی، رسانههای دیجیتال و ابزارهای نرمافزار در کنار جنگ ترکیبی، تلاش دارند سبک زندگی ایرانی - اسلامی را تغییر داده و افکار عمومی را تحتتأثیر قرار دهند.
وی تأکید کرد: در همین راستا، رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با مردم تبریز، بر لزوم مقابله با تهدیدات نرمافزاری و تولید محتوای مناسب در فضای مجازی تأکید کردند.
ترابی گفت: تحقق این مهم نیازمند برنامهریزی دقیق برای، حمایت از پلتفرمهای داخلی، تقویت سواد رسانهای جامعه و آموزش همگانی برای تولید محتوا است، ضمن بررسی تهدیدات نرمافزاری، به راهکارهای اجرایی برای مقابله با این تهدیدات و تولید محتوای ارزشی و اثرگذار پرداخته میشود.
وی افزود: تهدیدات نرمافزاری در فضای مجازی شامل: نفوذ فرهنگی و تغییر سبک زندگی: رسانههای وابسته به غرب از طریق شبکههای اجتماعی، فیلمها، سریالها و تبلیغات، سبک زندگی غربی را ترویج میدهند. این محتواها با ایجاد تغییر در ارزشهای اجتماعی و حمله به باورهای دینی و اسلامی، بهمرور موجب کمرنگشدن فرهنگ اسلامی و ملی میشوند.
ترابی گفت: جنگشناختی و عملیات روانی: انتشار اخبار جعلی، دستکاری افکار عمومی، و تضعیف روحیه مردم از جمله راهبردهای جنگشناختی دشمنان است. در این روش، از ابزارهای رسانهای برای القای یأس و بیاعتمادی به حاکمیت استفاده میشود.
کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار (MBA) گفت: سلطه رسانهای و وابستگی به پلتفرمهای خارجی: پلتفرمهای خارجی مانند اینستاگرام، فیسبوک و توییتر با محدودسازی محتوای انقلابی و ترویج جریانهای ضدایرانی، نقش مهمی در هدایت افکار عمومی دارند. این پلتفرمها بهصورت هدفمند محتوای ارزشی را سانسور کرده و در عوض، محتوای ضدارزشی را برجسته میکنند و باتوجهبه الگوریتمهای این شبکهها محتواهای مورد دلخواه را برای مخاطبان ایرانی سفارشیسازی میکنند.
وی تأکید کرد: تهدیدات سایبری و امنیت اطلاعات: حملات سایبری و نفوذ به زیرساختهای نرمافزاری کشور یکی دیگر از چالشهای مهم فضای مجازی است. این تهدیدات میتوانند باعث افشای اطلاعات مهم و اختلال در خدمات دیجیتال شوند.
ترابی گفت: راهکارهای اجرایی برای مقابله با تهدیدات نرمافزاری: تقویت پلتفرمهای داخلی و شبکه ملی اطلاعات با حمایت از پیامرسانها و شبکههای اجتماعی داخلی از طریق سرمایهگذاری دولتی و جذب مشارکتبخش خصوصی و افزایش کیفیت خدمات در پلتفرمهای داخلی برای جذب کاربران و کاهش وابستگی به پلتفرمهای خارجی از جمله این موارد است.
وی در ادامه گفت: تدوین قوانین حمایتی برای توسعه زیرساختهای بومی و ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه فضای مجازی و ایجاد مزیت رقابتی برای پلتفرمهای داخلی از طریق ارائه بستههای اینترنتی ارزانتر و تسهیلات ویژه برای کاربران از دیگر مواردی است که باید رعایت شود.
کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار (MBA) گفت: ایجاد مراکز رصد و پایش تهدیدات نرمافزاری: تشکیل تیمهای تخصصی برای شناسایی عملیات روانی و جنگشناختی در فضای مجازی و همچنین توسعه فناوریهای بومی برای پایش و تحلیل دادههای رسانهای و کشف الگوهای تهدید و طراحی سامانههای هوش مصنوعی برای شناسایی اخبار جعلی و مقابله با شایعات از جمله این موارد است.
وی در ادامه تأکید کرد: آموزش سواد رسانهای و آگاهیبخشی عمومی: برگزاری دورههای آموزشی برای افزایش قدرت تحلیل کاربران و مقابله با فریب رسانهای و تدوین محتوای آموزشی برای مدارس و دانشگاهها باهدف تقویت سواد رسانهای نسل جوان و همچنین راهاندازی پویشهای اجتماعی برای مقابله با شایعات و اخبار جعلی در فضای مجازی از موارد مهمی است که باید اجرایی شود.
ترابی در ادامه گفت: توسعه تولید محتوای فاخر و اثرگذار و حمایت از تولیدکنندگان محتوای ارزشی و ارائه تسهیلات مالی و اعتباری به تولیدکنندگان محتوای انقلابی و فرهنگی و همچنین راهاندازی مراکز تولید محتوا برای حمایت از نخبگان و فعالان رسانهای داخلی و ایجاد بانک محتوای دیجیتال باهدف دسترسی آسان به تولیدات فرهنگی و ارزشی از دیگر مواردی است که باید رعایت شود.
کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار (MBA) گفت: افزایش حضور نخبگان و اینفلوئنسرهای متعهد در فضای مجازی و جذب و حمایت از نخبگان فرهنگی و رسانهای برای فعالیت در شبکههای اجتماعی داخلی و همچنین تقویت جریانسازی رسانهای از طریق تولید محتوای اثرگذار توسط افراد تأثیرگذار و راهاندازی شبکهای از فعالان مجازی برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی از دیگر موارد پیشنهادی است.
وی در ادامه گفت: استفاده از فناوریهای نوین در تولید محتوا: بهرهگیری از هوش مصنوعی و دادهکاوی برای تولید محتوای هدفمند و اثرگذار و توسعه بازیهای رایانهای، انیمیشنها و جلوههای بصری جذاب برای انتقال مفاهیم فرهنگی و ارزشی و همچنین تولید مستندهای دیجیتال و محتوای ویدئویی باکیفیت بالا برای جذب مخاطب از دیگر موارد پیشنهادی است.
ترابی در ادامه خاطرنشان کرد: حمایت از پلتفرمهای داخلی بهعنوان محور اصلی استقلال رسانهای برای مقابله با سلطه رسانهای غرب، توسعه و حمایت از پلتفرمهای داخلی یک ضرورت است. برخی از اقدامات کلیدی در این زمینه عبارتاند از: سرمایهگذاری دولتی و بخش خصوصی برای بهبود کیفیت و کارایی پلتفرمهای داخلی و ارائه تسهیلات مالی و زیرساختی به شرکتهای دانشبنیان برای توسعه نرمافزارها و ابزارهای بومی و ایجاد قوانین حمایتی و تشویقی برای کسبوکارهای داخلی که از پلتفرمهای ایرانی استفاده میکنند.
وی افزود: جذب کاربران به پلتفرمهای داخلی از طریق ارائه خدمات ویژه و بستههای تشویقی و ایجاد اکوسیستم جامع فضای مجازی که بتواند جایگزین مناسبی برای پلتفرمهای خارجی باشد.
کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار (MBA) گفت: باتوجهبه فرمایشات رهبر معظم انقلاب، مقابله با تهدیدات نرمافزاری و تقویت تولید محتوای سالم در فضای مجازی، یک راهبرد اساسی برای حفظ هویت فرهنگی و استقلال رسانهای کشور است. تحقق این هدف نیازمند اقدامات گستردهای از جمله: تقویت پلتفرمهای داخلی و کاهش وابستگی به شبکههای اجتماعی خارجی و افزایش سواد رسانهای جامعه برای مقابله با عملیات روانی دشمن و حمایت از نخبگان و فعالان فرهنگی برای تولید محتوای اثرگذار و ارزشی است.
وی افزود: بهکارگیری فناوریهای نوین برای تولید محتوای دیجیتال جذاب و بومی و در نهایت، با همکاری دولت، نهادهای فرهنگی و مردم، میتوان فضای مجازی را به بستری برای تقویت ارزشهای اسلامی و ملی تبدیل کرد و از آن برای مقابله با تهدیدات نرمافزاری بهره برد.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- آبشار یاسوج؛ روایتگر جریان زندگی سرزمین زاگرس
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- خداحافظ آقای قاضی
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- فوت قاضی خوشنام دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- گامی مؤثر در حذف خردهفرهنگهای اشتباه
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- پیام تقدیر سردارمثنوی از مردم و مسئولان کهگیلویهوبویراحمد
- قدردانی فرمانده سابق سپاهفتح از مردم و مسئولان
- مسیر خدمت تمام نشدنی است
- ۷ سال خدمات ماندگار سردار خرمدل
- اردوی جهادی دانشجویان باشتی در سپیدار یاسوج
- نیازجامعه به امید، گامی برای رسیدن به اهدافمتعالی
- صدور مجوز پایگاه شبانهروزی امداد و نجات لنده
- مطالبهگری جوانان روستای چهاربیشه مقابل پلیمر گچساران
- بازخوانی سفر «شهید رئیسی» به گچساران
- هفت سال مردمداری؛ روایتی از خدمت عاشقانه سردار
- روحیه ولایتمداری و مردمدوستی سردار خرمدل الگوست
- سردار خرمدل؛ منشأ توسعه و افتخارات سپاه فتح
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- امیدآفرینی و نشاط اجتماعی از خدمات سپاه است
- قول شهردار به مردم محله لبنان چه بود؟
- ولایتمداری در سردار خرمدل موج میزند
- سپاه یک چتر حمایتی بر سر مردم است
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- تصادف مرگبار در محور پاتاوه به دهدشت
- واکنش صمد مرفاوی به حضور «سیدورف» در استقلال
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- ۶۴ هزار میلیارد ریال در گردابِ «اگر»ها!
- شهید رئیسی الگوی مدیریتی برای مسئولان است
- بحران آب در محلههای لیکک
- درخواست اهالی بلهزار از مدیریت شهری یاسوج
- چرا با رسانه اینستاگرامی تفرقهافکن برخورد نمیشود؟
- آقای تاجگردون کوتاه بیایید!
- شکست نفت و گاز گچساران در تبریز
- آتشسوزی در ارتفاعات باشت
- رئیس جدید بنیاد مسکن گچساران منصوب شد
- مشاهده بیشتر