
سه نقطه گردشگری مهم شهرستان بهمئی از قبیل؛ تنگ ماغر، تنگ ساولک و تالاب برمالوان همچنان فاقد امکانات مناسب برای گردشگران هستند و در مدار بیتوجهی مغفول ماندهاند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ بدون شک یکی از ظرفیتهای مهم استان کهگیلویه و بویراحمد صنعت گردشگری است.
ظرفیتی که باتوجه به جاذبههای طبیعی و تاریخی، طبیعت بکر و بی نظیر استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد را به یکی از بینظیرترین استانهای گردشگرپذیر کشور تبدیل کرده است.
در این بین مناطق مختلفی در شهرستان بهمئی دارای جاذبههای گردشگری بینظیری هستند که هرساله از اقصی نقاط کشور به این مناطق سفر میکنند.
مناطقی همانند؛ تنگ ماغر، تنگ ساولک و تالاب برمالوان شهرستان گرمسیری بهمئی را به یک شهرستان چهارفصل تبدیل کردهاند تا در فصول مختلف سال پذیران گردشگران زیادی از اقصی نقاط کشور باشد.
مثلث گردشگری بهمئی شامل تنگ ماغر، تنگ ساولک و تالاب برم الوان بدون شک زیباترین و خوش آب و هوا ترین ظرفیتهای نهفته گردشگری، تاریخی و طبیعی این شهرستان هستند که در ایام بهار، تابستان و حتی زمستان و پائیز گردشگران زیادی را به خود جذب میکنند؛ اما در نبود بی توجهی مسئولان فاقد هرگونه امکانات رفاهی هستند.
برای رسیدن به مناطق گردشگری بهمئی باید با عبور از شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی از جادههای پر پیج و خم تنگ ماغر در بین کوهها، درختان فراوان بلوط، آثار تاریخی تنگ ماغر و ساولک گذر کرد که در این مسیر با گذر از درختانی چون بلوط، انگور و انار و محصولاتی چون برنج محلی به تالاب برم الوان خواهید رسید.
کوههای پوشیده از درختان بلوط در این مناطق تلفیقی از زیباییها را به هم آمیخته است که چشم هر گردشگری را به خود خیره میکند.
در حالی که مثلث گردشگری شهرستان بهمئی به دلیل داشتن زیبایی های منحصربهفرد طبیعی مورد استقبال مردم قرار می گیرد؛ این مناطق با کمبود امکانات و مشکلات متعددی روبرو هستند و از حداقل امکانات گردشگری محروم هستند.
عمدهترین مشکلات این مناطق گردشگری نبود زیرساختهای گردشگری است، مشکلات متعددی همچون عدم مکان مناسب برای استراحت گردشگران، عدم راه دسترسی مناسب، جاده کمعرض، ناهموار و غیراستاندارد، عدم وجود امکانات بهداشتی از قبیل؛ آب و سرویس بهداشتی از مهمترین مشکلات این مناطق گردشگری مهم در شهرستان بهمئی هستند.
از آنجائیکه توسعه زیرساختهای گردشگری عامل جذب گردشگران و ارتقای صنعت توریسم است، ضعف زیرساختهای گردشگری از مهمترین موانع توسعه گردشگری در شهرستان بهمئی است.
توسعه صنعت گردشگری در شهرستان بهمئی نیاز به همبستگی، همراهی و مساعدت تمام نهادهای مرتبط، کارشناسان و متخصصان گردشگری به ویژه مالکان منطقه ماغر و ساولک و مردم خونگرم و مهماننواز روستای برم الوان هست و بدون شک بدون همبستگی و همراهی مردم رسیدن به این هدف مهم میسر نخواهد بود.
در مناطق تفریحی و گردشگری شهرستان بهمئی امکانات خدماتی، سرویس بهداشتی و رفاهی وجود ندارد و با توجه اختلاف دمای زیاد این مناطق اکثرا مردم شهرستان های استان خوزستان (شهرستان امیدیه، ماهشهر، آغاجاری، رامهرمز، تشان، بهبهان وحومه) این مناطق را برای استراحت و تفریح انتخاب میکنند انتظار می رود مدیران و مسئولین بفکر چاره بوده و مشکلات این سه منطقه گردشگری شهرستان بهمئی را حل نمایند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- انتصاب جدید در کمیته امداد کهگیلویهوبویراحمد
- ایمنسازی جادههای روستایی گامی در راستای توسعه
- 14مرداد برگزاری اربعین شهدای اقتدار در یاسوج
- سند تحول قضایی؛ خط تراز قوه قضائیه
- جاده گوزنان؛ آزمونی برای صداقت مسئولان
- عملیات مرصاد؛ عبرتی برای منافقین دیروز و امروز
- مثلث بهمئی: طبیعتی بکر، امکاناتی زخمی!
- دادستان جدید لنده معارفه شد
- تحلیلی بر اظهارات شرمآور رئیس جبهه اصلاحات کهگیلویهوبویراحمد
- صعود کوهنوردان بوشهری به قله «حوض دال دنا»
- مشاهده بیشتر