رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/12/16 Thursday - 2025 06 March الخميس ، 6 رمضان ، 1446
ساعت
1403-10-17 09:15 شماره خبر : 9863 https://sobhezagros.ir/short/eqadJ 0

دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور با حضور در ورامین با اتفاقی عجیب مواجه شد و تماشاگران خشمگین به او حمله کردند.

 بازی نهایی و مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام امید بزاز امروز در یکی از سالن‌های شهر ورامین برگزار شد که علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور مهمان این مراسم بود.
دیدار فینال این مسابقات بین دو تیم امام رضا پیشوا و آریز اسپورت تهران برای کسب قهرمانی بود که بیرانوند تماشاگر ویژه این دیدار بود و در مراسم اختتامیه نیز با استقبال گرمی از سوی مسئولان ورامین روبرو شد.
طبق خبرهای رسیده، بیرانوند در مسیر برگشت در برخورد با تعدادی هوادار اتفاقات عجیبی را تجربه می‌کند و کار به درگیری فیزیکی می‌کشد!
بیرانوند پیش از شروع فصل حاشیه‌ها و چالش‌های زیادی از سر گذراند که پرونده‌های او در استیناف همچنان در جریان است. او حالا در جدیدترین اتفاق چالش‌برانگیز با رفتار عجیبی از سوی تعدادی هوادار روبرو شده است.

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار