تشریح برنامه‌های هفته بسیج و استقبال از شهدای‌گمنام

آنچه در شورای اداری گچساران گذشت؛

تشریح برنامه‌های هفته بسیج و استقبال از شهدای‌گمنام

نشست شورای اداری گچساران با حضور مسئولان شهرستان و با محوریت بزرگداشت ایام فاطمیه، استقبال و تشییع شهدای گمنام و هماهنگی برنامه‌های هفته بسیج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس؛ نشست شورای اداری گچساران با حضور اعضای این شورا و با دستور کار بزرگداشت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س)، تشییع و تدفین شهدای گمنام دفاع مقدس و هماهنگی برنامه‌های هفته بسیج، در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش، امام جمعه گچساران، در این نشست ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار داشت: در آستانه دهه شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها هستیم و همزمان هفته بسیج را نیز گرامی می‌داریم. این روزها کهگیلویه‌وبویراحمد میزبان شهدای خوشنام دفاع مقدس است و این تقارن حامل پیام‌های عمیق معنوی است. بهترین فرصت برای شناخت اهل‌بیت(ع) و تلاش برای رسیدن به رضای الهی و برنامه‌ریزی برای عاقبت‌به‌خیری همین ایام است.

وی با انتقاد از غیبت برخی مدیران در جلسات مهم اداری گفت: عدم حضور بعضی مدیران با توجه به شأن و اهمیت این نشست‌ها جای گلایه دارد. هیچ جلسه‌ای مهم‌تر از جلساتی که برای برنامه‌ریزی مناسبت‌های مهم سال است وجود ندارد. مدیران باید پای کار باشند؛ چراکه نقش شورای اداری در هماهنگی برنامه‌ها بسیار کلیدی است. شهادت حضرت زهرا(س) درس همدلی، وحدت، مقاومت و دفاع از ولایت را به ما می‌آموزد. اگر جلسه‌ای تشکیل شود و برخی مدیران حضور نداشته باشند، زیبنده نیست.

تشریح برنامه‌های هفته بسیج و مراسم استقبال از شهدای گمنام

سرهنگ ناصر صالحی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران، در این جلسه ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته بسیج گفت: رهبر انقلاب فرموده‌اند رزق سال کشور از دهه فاطمیه گرفته می‌شود. در هفته آینده همزمان با دهه فاطمیه، میزبان ۶ شهید خوشنام هستیم و روز شنبه ساعت ۱۴ آیین استقبال از این شهدا برگزار می‌شود.

وی افزود: روز دوشنبه نیز یک شهید خوشنام در روستای تلخاب شیرین تشییع و خاکسپاری خواهد شد. همچنین صبح روز ۵ آذرماه، همزمان با سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین، گردهمایی بزرگ بسیجیان در سالن فردوسی آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

سرهنگ صالحی اضافه کرد: رهبر انقلاب فرموده‌اند بسیجی یعنی کسی که مانند امیرالمؤمنین علی(ع) تمام وجودش وقف اسلام باشد. همچنین بهترین «مرگ بر آمریکا»، خدمت صادقانه به مردم است. امروز بسیجیان بدون هیچ چشم‌داشتی پای کار انقلاب هستند و هر جا کشور نیاز به خدمت دارد، این عزیزان در میدان‌اند. مسئولان نیز باید در حمایت از بسیجیان خالصانه تلاش کنند.

جزئیات مراسم شهدای گمنام در گچساران

علی سینائی، مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ناحیه مقاومت گچساران نیز در ادامه نشست گفت: گچساران روز شنبه اول آذر میزبان ۶ شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بود. مراسم استقبال از ساعت ۱۴ در مرکز روگذر شهر آغاز می‌شود.

وی افزود: عصر همان روز، شهدا برای ادای احترام به برخی مدارس، دانشگاه‌ها و همچنین اداره زندان منتقل می‌شوند. سپس در قالب برنامه‌های جمعی، پیکرهای مطهر به سه دهستان بزرگ شهرستان برده خواهند شد.

به گفته وی، مراسم پایانی با عنوان شبی با شهدا و تجمع بزرگ فاطمیون در حسینیه ثارالله، کانون فرهنگی‌هنری بسیج گچساران، ساعت ۲۰ برگزار می‌شود.

سینائی در ادامه با تشریح دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده گفت: مراسم دسته‌روی عزاداری سالروز شهادت ام‌ابیها(س) و نخستین سالگرد تدفین شهید گمنام شرکت نفت، صبح روز دوشنبه ساعت ۹ از محل روگذر به‌سوی یادمان شهید گمنام برگزار خواهد شد.

وی افزود: عصر همان روز نیز آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در روستای تلخاب شیرین، از ساعت ۱۴ با حضور مردم و مسئولان برگزار می‌شود.

سرهنگ صالحی در ادامه این نشست با اشاره به اهمیت گرامیداشت هفته بسیج گفت: انتظار می‌رود ادارات و دستگاه‌ها در آذین‌بندی محیط اداری خود به مناسبت این ایام تلاش ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: هفته بسیج فرصت ارزشمندی برای نمایش روحیه خدمت و همدلی است و همراهی همه دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها ضروری است.

ایوب مقیمی، فرماندار گچساران نیز در سخنان خود با تسلیت ایام حزن و اندوه شهادت بی‌بی دوعالم(س) و گرامیداشت هفته غرورآفرین بسیج، اظهار داشت: از روزی که فرماندار شده‌ام، کمتر به یاد دارم که اصناف کاری را به‌طور کامل پذیرفته باشند؛ بنابراین شایسته است اصناف همکاری لازم را برای برگزاری برنامه‌ها داشته باشند.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای هفته پیش رو گفت: انتظار می‌رود تمامی مدیران به‌عنوان محور مجموعه خود، همراه با کارکنانشان در مراسم و مناسبت‌ها حضور فعال داشته باشند. این آیین‌ها، آیین‌های دلی هستند و نباید نسبت به آنها بی‌تفاوت بود.

فرماندار گچساران با تأکید بر جدی گرفتن برنامه‌های پیش رو افزود: تذکرات امام جمعه درباره عدم حضور برخی مدیران در جلسات کاملاً به‌جا و درست است و این موضوع پیگیری خواهد شد. حضور مؤثر و منظم مدیران در جلسات و مراسم، نشانه مسئولیت‌پذیری و احترام به مردم و ارزش‌هاست.

مقیمی با اشاره به تعدد برنامه‌ها در هفته آینده گفت: همکاران در ادارات و همچنین مردم عزیز، همواره در مراسم‌ها حضوری باشکوه دارند و انتظار می‌رود این‌بار نیز شاهد حضور گسترده آنان باشیم.

وی با تأکید بر جایگاه والای شهدا در جامعه افزود: شهدا حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و هرکدام از ما به نوعی عضو خانواده آنان هستیم. استقبال از شهدای گمنام یک وظیفه اخلاقی و دینی است و باید در این زمینه سنگ تمام گذاشت تا دین خود را ادا کنیم و مراسم تشییع باشکوهی رقم بخورد.

فرماندار گچساران همچنین گفت: شایسته است مدیران با حضور در گلزارهای شهدا، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های آنان، از برکات معنوی این زیارت بهره‌مند شوند.
در پایان، مقیمی به مردم روستای تلخاب شیرین تبریک گفت و افزود: این روستا به افتخار بزرگی نائل شده است و بزودی میزبان یک شهید گمنام خواهد بود؛ افتخاری که به‌طور قطع برکات معنوی بسیاری برای مردم آن دیار به همراه خواهد داشت.

انتهای خبر/