با اجرای طرح نظارای صورت میگیرد؛
نظارت سختگیرانه بازار شب یلدا در کهگیلویه
رئیس صمت کهگیلویه گفت: در آستانه شب یلدا و افزایش تقاضای کالاهای اساسی، طرح ویژه نظارت بر بازار کهگیلویه برای کنترل قیمتها، برخورد با تخلفات صنفی و صیانت از حقوق مصرفکنندگان، اجرا میشود.
به گزارش پایگاه خبری کهگیلویه، مصطفی قدیمی، امروز در نشست هماهنگی طرح نظارتی ویژه یلدا اظهار کرد: این طرح با هدف کنترل و جلوگیری از افزایش بیرویه قیمتها، برخورد با تخلفات صنفی و ایجاد اطمینان خاطر برای شهروندان اجرا خواهد شد.
وی افزود:صیانت حداکثری از حقوق مصرفکنندگان در ایام یلدا با حساسیت ویژه دنبال خواهد شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کهگیلویه گفت: بر اساس این طرح که تا دوم دیماه ادامه دارد، تیمهای نظارتی از تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، اماکن نیروی انتظامی و شبکه بهداشت بهطور مستمر در بازار حضور خواهند داشت.
قدیمی بیان کرد: تمرکز بازرسیها بر واحدهای صنفی عرضهکننده کالاهای پرتقاضا و پرمصرف شب یلدا از جمله میوه، آجیل، خشکبار و شیرینی خواهد بود.
رئیس صمت کهگیلویه تأکید کرد: با واحدهای صنفی که اقدام به گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، فروش اجباری، عدم ارائه فاکتور، عدم درج قیمت و یا عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی کنند، بدون اغماض و مماشات برخورد قانونی و اشد مجازات اعمال خواهد شد.
وی ضمن احترام به کسبه منصف، خاطرنشان کرد: به هیچوجه اجازه نمیدهیم وضعیت معیشت مردم و کالاهای اساسی مورد سوءاستفاده افراد متخلف و سودجو قرار گیرد.
قدیمی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۴ وزارت صمت، سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی یا مراجعه حضوری به ادارات صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف شهرستان گزارش دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن رسیدگی شود.
انتهای خبر/