معضل فاضلاب بیمارستان شهید رجایی باید پایان یابد

امام‌جمعه گچساران:

معضل فاضلاب بیمارستان شهید رجایی باید پایان یابد

امام جمعه گچساران در خطبه‌های این هفته با انتقاد از رهاسازی فاضلاب بیمارستانی در کانال‌های روباز محله سادات، این معضل را تهدیدی برای سلامت و محیط زیست دانست و خواستار اقدام فوری مسئولان شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعنایت هاشمی‌منش، امام جمعه گچساران، در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به اهمیت قلب انسان اشاره کرد و گفت: قلب یکی از اساسی‌ترین اجزای وجودی انسان است و اگر بیمار شود، مسیر زندگی فرد دچار انحراف می‌شود. بیماری‌هایی چون بخل، تکبر و غرور قلب را آلوده می‌کنند و انسان را به ورطه سقوط می‌کشانند.

وی با استناد به آیات قرآن کریم، بخل را یکی از بزرگ‌ترین بیماری‌های روحی دانست و افزود: در قیامت، سرمایه‌های افراد بخیل به فلزات گداخته تبدیل می‌شود و بر بدن آنان نهاده خواهد شد. امروز باید برای داشتن قلبی سالم، حرص، طمع و بخل را از وجودمان دور کنیم و در کمک به نیازمندان پیشگام باشیم.

هاشمی‌منش با تبریک هفتم مهرماه روز آتش‌نشانی و ایمنی، از تلاش‌های آتش‌نشانان قدردانی کرد و گفت: آتش‌نشانان نقش مهمی در امنیت جامعه ایفا می‌کنند و شایسته بالاترین تقدیرها هستند.

تاکید بر سخنان رهبر انقلاب و مذاکره با آمریکا

امام جمعه گچساران در بخش دیگری از خطبه‌ها به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب صریح فرمودند که مذاکره با آمریکا ما را به جایی نمی‌رساند. امروز هرگونه مذاکره تحمیل است، زیرا آمریکایی‌ها نتیجه آن را از پیش تعیین کرده‌اند و می‌خواهند ایران هسته‌ای نباشد. اما دشمن بداند ایران هیچ‌گاه تسلیم نمی‌شود و برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای برای ملت ما ارزشمند است.

وی تاکید کرد: تاریخ نشان داده است کشورهایی که در برابر آمریکا تسلیم شدند، جز خواری و ذلت نصیبی نبردند. امروز قدرت ایران اسلامی به برکت ولایتمداری و حضور مردم در صحنه است و اگر دشمن خطایی مرتکب شود، ملت ایران پاسخ دندان‌شکنی خواهد داد.

هشدار نسبت به جنگ روانی دشمن

امام جمعه گچساران در ادامه به مسئولان هشدار داد و تصریح کرد: باید مراقب جنگ ترکیبی و روانی دشمن باشیم. مسئولان عزیز باید روایتگر قدرت جمهوری اسلامی باشند، نه پخش‌کننده ناامیدی و پالس منفی در جامعه. مشکلات وجود دارد، اما دستاوردهای انقلاب اسلامی بسیار بزرگ است و مسیر ایران اسلامی مسیر اقتدار و عزت است.

وی مسئله «مکانیسم ماشه» را ابزاری برای جنگ روانی دشمن دانست و افزود: ایران بیش از چهار دهه است که انواع تحریم‌ها را پشت سر گذاشته و با تکیه بر ظرفیت جوانان و توان داخلی، باز هم سربلند خواهد شد.

تحولات منطقه و مقاومت اسلامی

هاشمی‌منش به تحولات بین‌المللی اشاره کرد و گفت: امسال در مجامع جهانی، انزجار عمومی علیه رژیم صهیونیستی آشکار شد. امروز این رژیم منحوس در سراشیبی اضمحلال قرار دارد. رئیس‌جمهور کشورمان نیز سخنرانی ارزشمندی در سازمان ملل ارائه کرد که انعکاس گسترده‌ای داشت.

وی در ادامه یاد و خاطره شهید سید حسن نصرالله را گرامی داشت و افزود: شهید نصرالله لایه‌های جهادی، سیاسی و خدمات اجتماعی را در محور مقاومت پایه‌گذاری کرد و امروز حزب‌الله خاری در چشم دشمنان است. محور مقاومت زنده است و در آینده نزدیک بیش از گذشته احیا خواهد شد.

امام جمعه گچساران همچنین میلاد امام حسن عسکری (ع) را تبریک گفت و یادآور شد: امام عسکری (ع) همواره از امید، آینده، ظهور و انتظار سخن گفته‌اند که این خود درسی بزرگ برای ادامه مسیر عزت و اقتدار است.

نقد وضعیت شهری و مطالبه‌گری مردمی

امام جمعه در بخش پایانی خطبه‌ها به مشکلات شهری گچساران پرداخت و با انتقاد از وضعیت فاضلاب بیمارستان شهید رجایی گفت: جاری شدن فاضلاب بیمارستانی در کانال‌های روباز محله سادات، نتیجه اجرا نشدن کامل شبکه فاضلاب این بیمارستان است. این معضل پس از سال‌ها همچنان بی‌پاسخ مانده و بوی تعفن، آلودگی محیطی و شیوع بیماری‌های ویروسی را به همراه دارد. مسئولان باید با جدیت این مشکل را پیگیری و برطرف کنند.

وی همچنین بر ضرورت نظارت بر نانوایی‌های شهرستان تاکید کرد و افزود: گلایه‌های مردم از کیفیت نان جدی است. باید نظارت‌ها افزایش یابد و با متخلفان برخورد قانونی شود تا رضایت عمومی جلب گردد.


انتهای خبر/