با حضور اقشار مختلف مردم صورت گرفت:
مراسم عزاداری شهادت امام صادق (ع) در لنده
همزمان با ایام شهادت رئیس مذهب، حضرت امام صادق (ع) مراسم عزاداری با حضور اقشار مختلف مردم در شهرستان لنده برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» همزمان با ایام شهادت رئیس مذهب، حضرت امام صادق (ع) مراسم عزاداری و سخنرانی با حضور اقشار مختلف مردم شهرستان لنده از جلوی ناحیه مقاومت بسیج لنده تا مسجد امیرالمؤمنین (ع) این شهر برگزار شد.
در این مراسم ذاکران و مداحان اهلبیت (ع) به روضهخوانی و مداحی پرداخته و در پایان نیز حجتالاسلام فتحی از روحانیون شهرستان لنده به بیان شخصیت و جایگاه کمنظیر امام صادق (ع) و ویژگیهای شخصیتی ذی جود این امام همام پرداخت.
۲۵ شوال سالروز شهادت جانگداز ششمین اختر تابناک ولایت و امامت، رئیس مذهب تشیع حضرت امام جعفر صادق (ع) است که شیعیان در عزای آن امام همام خون میگریند.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: