رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/12/17 Friday - 2025 07 March الجمعة ، 7 رمضان ، 1446
ساعت
1403-11-28 13:21 شماره خبر : 10852 https://sobhezagros.ir/short/VW7Xn 0
این پروژه زمان افتتاح ندارد؛

پل سوم بشار که به جهت تسریع در تردد و کاهش ترافیک در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد طراحی‌شده، فقط یک باند آن افتتاح‌شده است و سال‌هاست شهروندان یاسوجی در انتظار افتتاح قطعه دوم این پل را می‌کشند.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع‌رسانی «صبح زاگرس» مهم‌ترین مشکل شهر یاسوج مرکز استان چهارفصل کهگیلویه  و بویراحمد حمل‌ونقل و ترافیک است زیرا خیابان‌های این شهر استاندارد نیست.

برای ورود و خروج از شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه  و بویراحمد گریزی جز عبور از رودخانه بشار و گذر از پل‌های ساخته‌شده بر روی آن نیست.

از سوی دیگر یاسوج مرکز سیاسی واداری کهگیلویه و بویراحمد بوده که باید مبلمان شهری و مسیرهای رفت‌ و برگشت آن برجسته و متفاوت شود.

پل سوم بشار که به جهت تسریع در تردد و کاهش ترافیک در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد طراحی‌شده، فقط یک باند آن افتتاح‌شده است و سال‌هاست شهروندان یاسوجی در انتظار افتتاح قطعه دوم این پل را می‌کشند.

این پل به طول ۱۳۰ متر و دارای دو دهانه ۲۵ متری و دو دهانه ۴۵ متری است که دو باند رفت‌وبرگشت با عرض هرکدام ۱۱ متر دارد که فقط یک باند آن افتتاح‌شده است.

ساخت این پل نقش مهمی در پدافند غیرعامل مرکز استان ایفا می‌کند به‌ طوری‌ که بار ترافیکی قسمتی از شهر یاسوج را بر روی پل‌های شماره یک و دو بوده را کم می‌کند و همان‌گونه که در تصاویر قابل‌مشاهده در آخرین عملیات که بر روی باند دوم این پل در حال انجام است بخشی از سازه فلزی جاگذاری شده و بخش دیگری نیز بر روی زمین مانده و آمده نصب است.

یکی از گلایه‌ها به ساخت باند دوم پل سوم بشار را می‌توان به عدم سرعت بخشیدن در روند پیشرفت کار آن مثال زد چون در هر مرحله از کاربری روی باند دو این پل تا چند ماه کار به حال خود رهاسازی می‌شود و همین امر می‌طلبد مسئولین استانی همت خود را مضاعف کنند و با تزریق بودجه به این پروژه مهم در مرکز استان برای همیشه آن را  تکمیل سازند تا از تصادفات سریالی در نزدیکی و حتی بر روی این پل جلوگیری کنند.

این پایگاله خبری نیز سعی داشت که با مدسیر کل راه و شهرستانی استان کهگیلویه و بویراحمد مصاحبه ای در این راستان داشته باشد که در این زمینه مسئولای پاسخگو نبود و بر اساس عرف رسانه منتظر جواب مسئولان در این زمینه خواهد بود.

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار