حالت تاریک
Logo
دوشنبه, 28 آبان 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن صبح زاگرس هستید؟
فعال فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد در جمع عزاداران حسینی:

فلسفه کربلا، فلسفه دیانت و سیاست است

فلسفه کربلا، فلسفه دیانت و سیاست است

فعال فرهنگی کهگیلویه و بویراحمدی گفت:فلسفه کربلا،فلسفه دیانت و سیاست است و اینکه برخی می‌گویند هیئت نباید سیاسی باشد یک تفکر سکولار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»ستارهدایت خواه در جمع عزاداران حسینی شهر یاسوج با گرامیداشت یاد و نام شهدای دفاع مقدس و شهید جمهور و همراهانش گفت:روزتاسوعابه نام حضرت عباس نامگذاری شده و بر خلاف برخی روایات روز شهادت حضرت عباس نیست و این روز برای شخصیت بسیار والای علمدار و سردار رشید کربلا به نام قمر بنی هاشم نامگذاری شده است.

وی ادامه داد:علمای ما بر اساس حسن سلیقه روز تاسوعا را روز حضرت عباس گذاشته اند و در طول دهه اول شب های این ماه عزیز هر شب به نام برخی تز شهدای کربلا نامگذاری شده است .

فعال فرهنگی هم استانی گفت: امروز جوانان ما باید از مهمترین شخصیت و سیره حضرت عباس باید درس بگیرند و انرا ترویج دهیم.

بصیرت افزایی را باید از عباس(ع) بیاموزیم

هدایت خواه بزرگترین سیره وشخصیت حضرت عباس(ع) را بصیرت دانست و گفت:امروز می طلبد که ما از این بصیرت الگو بگیرم .

وی تاکید کرد:حضرت عباس(ع) نه اینکه اهل بصیرت بود بلکه بصیرت ایشان بسیار نافذ و دارای الگو بوده است وآنچیزی که امروز نیاز ماست بصیرت است .

فعال فرهنگی سیاستی هم استانی ادامه داد:امروز اگر بخواهیم جبهه حق را پیروز میدان های مهم بکنیم باید این بصیرت عباسی را در جامعه گسترش دهیم.

برخی بی بصیرتی ها امروز باعث گسست شده است

هدایت خواه تاکید کرد:برخی بی بصیرتی ها امروز باعث گسست شده است که یکی از دلایل آن متاسفانه توجیه بی بصیرتی است.

وی با بیان ایکه بخشی از مبانی فکری باعث بی بصیرتی شده است وعرصه حق و باطل را نتوانسته  ایم درست تشخیص دهیم، ابراز داشت:برخی از این بی بصیرتی ها بواسطه معیارهاست و اشکال بعدی در نو اندیشی هاست .

هدایت خواه با تاکید بر اینکه اولین و ضروری ترین مسأله بصیرت را باید بشناسیم ابراز داشت:گاهی این بی بصیرتی ها از امسال نفسانی است و این خوشگذارانی ها بی بصیرتی ها را به وجود می‌آورد .

هیئت باید سیاسی باشد

وی ادامه داد: اولین نمونه های یاری نکردن با امام وجود که داشت این بود که برخی می گفتند ما نمیخواهم سیاسی باشد و امروز رخنه این تفکر در برخی از هئیت های ما وجود دارد و این تفکر یک تفکر کاملا سکولار است.

فعال فرهنگی استانی ابراز داشت:حر قبل از توبه امام را به منزله دیانت قبول داشت اما در عرصه سیاست قبول نداشت و این همان سکولار است که دین و سیاست را از هم جدا می‌داند .

کربلا عرصه دیانت و سیاست است 

هدایت خواه تاکید کرد:کربلا عرصه دیانت و سیاست است ،نماز خواندن با امام به حکم دیانت و ایستادن با امام حکم سیاست است.

وی تاکید کرد:امروز این تفکر اشتباه در حال رخنه کردن است و برخی می‌گویند هییت سیاسی نمی‌خواهیم و ما سیاسی نیستیم و برای اینکه منزوی نشویم در این میدان وارد نمی‌شویم . 

برخی در اناتخابات آدم های حرفه ای هستند

فعال فرهنگی هم استانی تصریح کرد:به عنوان مثال یک عده در انتخابات آدم های حرفه ای هستند و بررسی میکنند که ببینند جمع کدام طرف است همان جمع را میروند و به اصطلاح سیاسی لشکر می شوند .

وی ادامه داد: این مسیله که می گویند این کاره نیستیم ولی در عین ناباوری در جبهه دشمن حرکت میکنند که نمونه اش در کربلا داستان معروف عبیدالله حر جعفی بود که امام آن را دعوت کرد ولی نپذیرفت و خود امام شخصا بلند شد و پیش او رفت و امام به او گفت گناهان زیادی مرتکب شده است و گناه تو با توبه رفع خواهد شد و توبه تو آن یاری کردن من است.اما عبیدالله حر جعفی گفت من برای کشته نشدن از کوفه قرار کردم و اینجا آمدم اما من اسبی دارم و آن را به شما میدهم .

 که امام وی را نهی کرد و به او گفت در این امتحان قبولنش نشدی پس از این مکان برو .

هدایت خواه ادامه داد :این تجربه من است که دیده ایم و برخی در انتخابات به این ستادها پول می‌دهند اما حاضر به این یاری کردن نیستند پس این مسئله همان مسئله بصیرت است که باید همراهی با امام باشید.

 انسان های گمراه و گمراه شده را  بازوی خود نمی کند

وی ادامه داد: در همین زمینه امام گفته اند من انسان های گمراه و گمراه شده را بازوی خودم نمیکنم .

فعال فرهنگی هم استانی ابراز داشت: برادر هیبتی که شب های محرم پیدایت می‌شود در جهاد تبیین کجایید، در عرصه جهاد تبیین کجایید، در شب‌های که باید برای انقلاب تلاش کنید کجایید ،در مناسبت ها کجایید.

هدایت خواه یکی دیگر از غافل ماندن از بصیرت را بهانه جویی دانست و ابراز داشت:امروز در شرایطی که زن و بچه امام در محاصره هستند ما به دنبال بهانه ای هستیم که میخواهیم آذوقه به زن و بچه های خود برسانیم و وقتی می‌خواهیم برای امام بجنگیم کار تمام شده است.

جهاد تبیین باید از هیئت نشأت بگیرد

وی بیان داشت: صحبت من امروز با هییتی ها و بسیجیان است که باید در این عرصه مهم جهاد تبیین به دنبال بهانه نباشند در میدان باشند و امام خود را یاری کنند .

فعال فرهنگی هم استانی بیان داشت:داستان عمر بن قیس داستان دیگری است که با امام مشروط پیمان بسته است .اینها در شرایطی که خود را در خطر می بینند شانه خالی می‌کنند، همانگونه که عمر بن قیس امام را در روز محشر رها کرد و جان خودش را نجات داد . پس این بهانه ما را از جهاد تبیین غافل میکند .

فعال فرهنگی سیاسی هم استانی ابراز داشت:بهانه دیگر راحت طلبی است. نه اینگونه نمی شود، یاری حق، راه مشکل و پر پیچ خمی دارد و باید در این را حق طلبی طعم مشقت را بچشید .

مومن بودن سختی دارد

فعال فرهنگی هم استانی با تاکید بر اینکه مومن بودن سختی دارد و این خانه پر از بلاها است،ابراز داشت:همانگونه که امام فرموده اند دنیا زندان مومن است .

هدایت خواه ابراز داشت:امروز قرارگاه امام زمان ایران است و ما باید سرباز امام باشیم که میخواهدحق طلبی را در سراسر جهان گسترش دهد .

وی ادامه داد:امر محال را تمنا نکنید.امروز برخی درخواست امر محال میکنند . این روز کسانی نیستند که آروزی امر محال نکنند .باید بدانیم که راحتی در دنیا برای مومن محال است و مومن بودن است که راه سعادت را پیش می‌برد .

شوق شهادت ضربه تیرو شمشیر را شیرین می کند

هدایت خواه ابراز داشت:یاران ابا عبدالله از شوق شهادت سوزش شمشیرها را احساس نمی‌کردند و این درجه از ایمان و معرفت برای آنان شیرین بود .

فعال فرهنگی هم استانی گفت:خواص جامعه باید بدانند که از خیلی از لذت ها باید چشم پوشی کنند.

هدایت خواه با ذکر مثالی از شهید آیت الله رییسی گفت:خبرنگاری از شهید رییسی عزیز گفته بود اوقات فراغت شما چیست و این شهید فرمودند اوقات فراغت و استراحت ندیده ام این شهید عمر خودش را وقف مردم کرده بود .از سویی دیگر حاج قاسم عزیز ۴۰سال در صحراها و بیابانها به دنبال شهادت بود.این عزت یک مومن است.

خواص برخی مواقع راه را کج می روند

وی با بیان اینکه راه کربلا از سختی و کرب و بلا می‌گذرد تصریح کرد:برخی می گویند خودمان در مسائل مختلف اهل تحلیل هستیم و خودمان اهل شخصیت هستیم و میدانیم گفت: برخی از آنان در عرصه کربلا اشخاص معروفی از جمله عبیدالله ابن زبیر، عبدالله ابن عمر و حتی سلیمان بودند که امام را یاری نکردند آنها خودشان اهل تحلیلی بودند و بر اساس این تحلیل گفتند ما با امام نمی رویم

و امروز برخی دیگر می گویند ما اهل تندروی نیستیم ،اینها وضع حال برخی از خواص است.

فعال فرهنگی سیاسی هم استانی گفت:در کربلا دو بار برای حضرت عباس امام نامه آوردند ولی امام اینجا با بصیرت اینها را خط بطلان کشید و بصیرت را به معنای واقعی نشان داد ،برای یاری امام خود امروز باید بصیرت عباسی داشته باشیم .

انتهای خبر

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از