رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/07/02 Monday - 2024 23 September الاثنين ، 20 ربيع الأول ، 1446
ساعت

نبات زعفرانی علاوه بر خواص خوراکی مفیدی که دارد می‌تواند در بهبود عملکرد گوارش، تسکین دردها و رفع خستگی مؤثر باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، نبات زعفرانی به‌عنوان یک منبع انرژی مفید و تقویت‌کننده برای بدن عمل می‌کند.

همچنین، اثرات مثبت زعفران بر روح و خلق‌وخو نیز شناخته شده است و می‌تواند در بهبود حالت روحی و کاهش افسردگی تأثیرگذار باشد. نبات زعفرانی همچنین می‌تواند در بهبود عملکرد گوارش، تسکین دردها و رفع خستگی مؤثر باشد.

نبات‌ها امروزه در طعم و مزه‌های مختلف به‌صورت شاخه و چوبی تهیه می‌شود و برای شیرین‌کردن انواع چای و دم‌نوش‌های گیاهی کاربرد دارد.

فرایند تولید این خوراکی مفید در سلامتی به دو صورت سنتی و صنعتی صورت می‌گیرد که به‌صورت بسته‌بندی و فله‌ای در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

ابتدا شکر را به همراه آب در یک دیگ بزرگ می‌ریزند و بعد پخته‌شدن و آماده‌شدن برای قالب‌گیری قطعات کوچک چوبی را داخل قالب‌های مخصوص می‌ریزند و به حال برعکس آنان را تا چند ساعت در قالب آویزان می‌گذارند تا قالب اولیه شکل گیرد.

پس از این مرحله نبات‌های چوبی و زعفرانی بر روی یک میز بزرگ ریخته و دربسته‌های مختلف بر اساس وزن بسته‌بندی و نایلون کشی می‌شوند.

بعدازاین مرحله نبات‌های آماده عرضه به بازار می‌شوند که بر اساس میزان درخواست مشتریان به‌صورت بسته‌بندی و فله‌ای تحول می‌شود.

مراحل تولید نبات زعفرانی در کهگیلویه و بویراحمد در زیر آمده است:

 

 

فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
فرایند تولید نبات در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار