پیگیری مطالبات مردمی؛
شهر بوستان؛ بدون امكانات رفاهی و آسایشی
بوستان از جمله روستاهایی که به راحتی به شهر تبدیل شد ولی امروز تنها اسم شهر را یدك می كشند و هیچ زیرساخت شهری و یا رنگ و بوی شهر بودن بر این شهر حاكم نیست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» شهرهای جدید باید از تمامی معیارها و استانداردهای شهری ازجمله مراکز تجاری، آموزشی، درمانی، تفریحی و فضای سبز، مسجد و سایر زیرساختها برخوردار باشند و ساکنان این شهرها از نظر حقوق شهروندی و شهرنشینی در مشکل و کمبود نباشند.
بوستان یكی از روستاهایی است كه در دولت دهم تبدیل به شهر شد اما این شهر با مشكلات فراوانی روبهرو است و شاید اگر روستا باقی میماند بهتر بود؛ از زمانی که بوستان به شهر تبدیل شد مردم ساكن در این مناطق با مشكلات فراوانی گریبان گیر هستند و معلوم نیست در شهر زندگی میکنند یا روستا.
شهر بوستان محل عبور كامیونهای ترانزیتی و كاروانهای زیارتی پیادهروی اربعین است و نیاز جدی به پارك و سرویس بهداشتی و ساختمان اداری دارد.
در کنار تأسیس شهرهای جدید و در نظر گرفتن امکانات مختلف برای این شهرها، باید ظرفیتهای این مناطق در راهاندازی صنعت و تولید و اشتغالزایی نیز مورد بررسی قرار گیرد.
اكنون این روستاها نه روستا هستند و نه امكانات شهری دارند و مردم ساكن در آن دچار مشكلات متعددی بهویژه در حوزه فرهنگی شدهاند.اگر هدف از تبدیل روستاها به شهر ارائه خدمات به روستاییان بوده،دهیاریها بهمنظور ارائه خدمت به روستاها تشكیل شدهاند.
شهروندان شهر بوستان برای کارهای بانکی یا اداری و بعضی خرید و مایحتاج خود به شهرستان باشت مراجعه میکنند.
كشاورزی و دامداری، اصلیترین محل امرارمعاش مردم ساكن در روستاها است، اما با تبدیل این روستاها به شهر اجازه دامداری از این افراد گرفتهشده و معیشت آنان با تهدید روبهرو شده است.
بخش بوستان دارای ۲ دهستان، ۴۹ روستا ،۱۳ دهیاری، ۲۲ شورا و جمعیتی افزون بر ۶ هزار و ۵۰۰ نفر است. بوستان یکی از بخشهای شهرستان باشت است که تپههای رؤیایی، درختان سرسبز، بوستانهای دلانگیز و واقعشدن بخش بوستان در محور شریانی جنوب به شمال موجب استقبال گردشگران از این منطقه بکر شده است.
انتهای خبر/