رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/11/05 Friday - 2025 24 January الجمعة ، 24 رجب ، 1446
ساعت
1403-11-05 09:18 شماره خبر : 10287 https://sobhezagros.ir/short/NE5QP 0
رئیس جهاد کشاورزی باشت:

رئیس جهاد کشاورزی باشت گفت: کشاورزان باشتی همکاری لازم را با اجرای طرح الگوی کشت در سطح شهرستان انجام دادند.

سیده فاطمه حسینی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در این خصوص گفت: اجرای طرح الگوی کشت به منظور بهینه‌سازی کشت و افزایش بهره‌وری در کشاورزی طراحی شده و می‌تواند تأثیرات مثبتی روی تولید محصولات کشاورزی، حفظ منابع آب و خاک و بهبود معیشت کشاورزان داشته باشد.

رئیس جهاد کشاورزی باشت بیان کرد: با اجرای این طرح، کشاورزان می‌توانند با توجه به شرایط اقلیمی و نیاز بازار، کشت‌های مناسب‌تری را انتخاب کنند. همچنین، این طرح می‌تواند به کاهش مصرف آب و بهبود کیفیت محصولات کمک کند.

وی ادامه داد: کشاورزان باشتی عمدتاً همکاری خوبی با طرح اجرای الگوی کشت داشته‌ و طبیعی است کشاورزان به دنبال کسب بیشترین درآمد از زمین کشاورزی خود باشد، چرا که زندگی‌ به کشاورزی وابسته است.

 حسینی افزود: در طول سه سال گذشته، الگوی کشت شهرستان به گونه‌ای تنظیم شد که مطابق برنامه‌های ابلاغی از تهران اجرا شود و خوشبختانه حدود ۸۰ درصد این برنامه اجرایی شده است.

رئیس جهاد کشاورزی باشت اضافه کرد: این نشان‌ دهنده هماهنگی و همراهی کشاورزان با الگوی تدوین‌ شده است، به جز در مورد یکی دو محصول که به دلیل مسائل اقتصادی، سطح زیر کشت آنها با انحراف مواجه شد.

وی در ادامه گفت: این طرح شامل چندین جنبه مهم از جمله انتخاب کشت‌های مناسب، مدیریت منابع آبی، تنوع کشت و تأثیرات اقتصادی است، در این طرح، کشت‌هایی انتخاب می‌شوند که با شرایط اقلیمی و خاکی منطقه سازگار باشند. این انتخاب به کشاورزان کمک می‌کند تا محصولاتی با کیفیت و با بازدهی بالا تولید کنند.

حسینی مطرح کرد: با توجه به کمبود آب در برخی مناطق، این طرح به کشاورزان آموزش می‌دهد که چگونه از منابع آب به طور بهینه استفاده کنند. این شامل استفاده از روش‌های آبیاری مدرن و تکنیک‌های حفظ آب است، اجرای الگوی کشت به کشاورزان این امکان را می‌دهد که تنوع بیشتری در کشت‌های خود داشته باشند.

رئیس جهاد کشاورزی باشت در پایان گفت: اجرای ۸۰ درصدی این طرح در باشت نشان‌دهنده تعهد و همکاری کشاورزان و نهادهای محلی است و می‌تواند به عنوان یک الگو برای سایر مناطق نیز مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار