رفع مشکلات با تخصیص اعتبار؛
تامین آب شرب مهمترین مطالبه دنا نشینان ازمسئولان
تخصیص اعتبار برای تامین آب شرب در تعدادی از روستاهای دنا آنهم در کنار تلاشهای صورت گرفته، مطالبه مهم مردم این مناطق جهت رفع دائمی این مشکلات است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» آب آشامیدنی پایدار و دردسترس یکی از مهمترین مطالبات از متولیان مربوطه است تا مردم در نبود آن در حوزه مصارف بهداشتی و شرب دچار مشکل نشوند.
مشکلات آب و تنش آبی در سالیان اخیر سبب برخی نارضایتیها شد و این مشکل در مواقع و فصول مختلف سال با کمبود و قطعی آب خود را نشان داد تا برخی نگرانیها ایجاد شود.
آب و فاضلاب کدام اقدامات را برای تنش آبی داشته است؟
دراینرابطه اقدامات مختلفی برای رفع تنش آبی در مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد اجرا یا در دست اقدام است که میتوان به تکمیل مخزن ۵ هزارمترمکعبی مادوان، توسعه و اصلاح شبکههای آب یاسوج و برخی مناطق شهری شهرستان بویراحمد، آبرسانی به روستاهای چم عربی، کلکل عباس آباد، نده، گردنتل، اسکندری و روستاهای گردوه با اعتبار بالغ بر ۲۳۰ میلیارد ریال دنبال شده است، در کنار آن اصلاح و توسعه شبکه آب در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد با همکاری بسیج سازندگی در دو سال اخیر انجام شده است.
مجموعه تلاشهای صورتگرفته سبب شده است تا تنشهای خشکی و کمآبی به حداقل برسد هرچند کمآبی در حوزه شرب و بهداشت سبب نگرانیها در برخی روستاها و مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد است.
مشکلات آب روستاهای تنگ پوتک، آبزار و ده شیرین مطالبه مهم از متولیان
این مشکل در تعدادی از روستاهای شهرستان دنا از بخش پاتاوه از طریق گزارشهای مردمی اعلام شد؛ یعنی در روستاهای تنگ پوتک، آبزار و ده شیرین کمآبی یا قطعی آن مشکلاتی ایجاد کرد.
در همین رابطه مدیر آب و فاضلاب شهرستان دنا در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص مشکلات آب آاین روستاها گفت: در این روستاها آب بهصورت موقت تأمین شده است.
صمد سبحانی با بیان اینکه برای مشکلات آب این روستاها در دفعات مختلف بازدیدهای صورت گرفت گفت: تأمین آب شرب این روستاها از طریق استفاده از ظرفیت تیپ ۴۸ فتح و همچنین تانکرهای آبرسانی دنبال شد.
کمبود و قطعی آب به صورت موقت پایدار شده است
وی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت آب چشمههای فصلی و ۳ تانکر آبرسانی مشکلات آب آشامیدنی حل شده است؛ اما باید بهصورت ریشهای و دائم آب این روستاها تأمین شود.
سبحانی به علت مشکلات کمآبی این روستاها اشاره کرد و افزود: در اثر سیلاب شاخههایی آب دچار تخریب و همچنین سرچشمه دچار مشکلاتی است که باید تعمیر شود تا مشکلات آب این مناطق بهصورت دائم حل شود.
معاون بهرهبرداری آبفای استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین در گفتگو با خبرنگار ما گفت: چشمه آب این روستا باید بهسازی و خط انتقال همچنین باید تعمیر شود که در این راستا کارشناس به منطقه اعزام و برآورد اعتبار انجام شده و منتظر تأمین اعتبار هستیم.
سلمان جمال فرد گفت: با تأمین اعتبار، پروژه به پیمانکار واگذار میشود هرچند حدود ماههای گذشته اعتباراتی تعلق گرفت؛ اما شرکت بدهیها گذشته و صورتوضعیتها را پرداخت کرد؛ اما امید داریم اعتبارات نیمه دوم سال در تیرماه ابلاغ شود و پیمانکار انتخاب و عملیات برای رفع مشکلات دائمی در حوزه آب این روستاها اقدام شود.
حل دائمی مشکلات آب با تخصیص اعتبار توسط برنامه و بودجه
طبق اظهارات صورتگرفته توسط مسئولان آب، کمبود اعتبار برای تعمیر و بهسازی چشمه آب و همچنین خط انتقال آن در روستاهای ذکر شده باید توسط برنامهوبودجه موردتوجه و در دستور کار قرار گیرد تا عملیات اجرایی این پروژه برای رفع مشکلات دائمی آب در این روستاها در تیرماه آغاز و اجرایی شود تا نگرانی این روستاییان در خصوص مشکلات آب شرب و بهداشتی برای همیشه رفع شود.
انتهای خبر/