لزوم دوری از ارتفاعات و رودخانه‌های کهگیلویه‌وبویراحمد

هشدار جدی مدیریت بحران استان؛

لزوم دوری از ارتفاعات و رودخانه‌های کهگیلویه‌وبویراحمد

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مردم استان و مسافران می‌خواهیم که بخاطر شرایط جوی از فعالیت‌های کوه‌نوردی و کنار رودخانه‌ها حتی برای یک عکس گرفتن دوری کنند.

علیرضا نیک‌روز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص وضعیت استان در بارش‌های اخیر و خسارات احتمالی گفت: ما هم‌اکنون جاده شیراز در گردنه «مله‌شوره» هستیم و شرایط را از نزدیک رصد می‌کنیم و خدارا شکر که همه محورهای مواصلاتی استان الآن باز هستند و هیچ‌گونه مشکلی نداریم لذا تنها یک مورد ریزش به جاده را در جاده شیراز-یاسوج داشتیم که کمترین زمان ممکن عملیات بازگشایی انجام گرفت و اکنون همه چیز در حالت عادی است. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: براساس آخرین گزارش‌هایی که از هلال‌احمر، اوراژنش ۱۱۵، آتش‌نشانی و حوزه راهداری گرفته‌ایم مشکل خاصی در سطح استان گزارش نشده است.

نیکروز تاکید کرد: با توجه به شرایط آب‌ و هوایی و لغزنده بودن کوه‌ها و این‌که در شرایط فعلی امکان مساعدت و امداد از طرق دیگر وجود ندارد همچنان توصیه ما این است که تحت هیچ شرایط صعود به کوه را نداشته باشند چون هم خودشان گرفتار می‌‌شوند و هم نیروهای امدادی را گرفتار خواهند کرد.

وی ادامه داد: متأسفانه با توجه به این‌که ممکن است براساس تجارب و سنوات گذشته که باران از بالادست در حال باریدن است و اثر این بارش در پایین‌دست باشد و باعث بالا آمدن سطح رودخانه‌ها شود لذا به‌همین خاطر تحت هبچ شرایطی حتی برای ماهیگیری و یا گرفتن عکس و تصویر هم در کنار رودخانه‌ها حضور پیدا نکنند تا خدای نکرده هیچ مشکلی برای مردم عزیز به‌وجود نیاید.

انتهای خبر/