کارت سوخت اضطرار مخصوص روز مبادا است

مدیرکل پخش فرآورده‌های نفتی کهگیلویه‌وبویراحمد:

کارت سوخت اضطرار مخصوص روز مبادا است

مدیرکل پخش فرآورده‌های نفتی کهگیلویه و بویراحمد از شهروندان خواست برای جلوگیری از بی‌نظمی و سوءاستفاده، تنها از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند.

سالار خشایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، در خصوص موضوع کارت‌های سوخت اضطراری در جایگاه‌های سوخت، از شهروندان درخواست کرد تا برای بهبود نظام توزیع سوخت، از کارت‌های سوخت شخصی خود استفاده کنند.

تأکید بر استفاده از کارت سوخت شخصی

وی با بیان اینکه کلیه جایگاه‌های استان به کارت سوخت اضطراری مجهز هستند، تصریح کرد: «این کارت‌ها به‌طور مشخص برای مواقع ضروری از جمله مواردی که راننده فاقد کارت سوخت است، کارت خود را گم کرده، خودرو فاقد پلاک است یا سهمیه ماهانه وی به پایان رسیده، در نظر گرفته شده‌اند.»

خشایی با ابراز تأسف از مشاهده مواردی که شهروندان با وجود داشتن کارت سوخت شخصی و سهمیه ماهانه، از کارت جایگاه استفاده می‌کنند، گفت: «این اقدام هم حق افرادی که واقعاً فاقد کارت هستند را ضایع می‌کند و هم بی‌نظمی در سیستم توزیع ایجاد می‌نماید.»

درخواست از شهروندان برای همراه داشتن کارت سوخت

مدیرکل پخش فرآورده‌های نفتی استان عاجزانه از مردم درخواست کرد در زمان مراجعه به جایگاه‌های سوخت از کارت شخصی خود استفاده کنند و چنانچه فردی فاقد کارت است یا سهمیه‌اش تمام شده، برای رفع مشکل خود اقدام قانونی انجام دهد. وی افزود: «این انتظار که برای هر خودرو در جایگاه، یک کارت سوخت اضطراری تعبیه شود، خواسته‌ای اشتباه، غیرمنطقی و غیرممکن است.»

جزییات سهمیه و یکسان بودن نرخ‌ها

خشایی در بخش دیگری از سخنان خود به جزییات سهمیه سوخت اشاره کرد و توضیح داد: «هر شهروند ماهانه ۱۶۰ لیتر سهمیه سوخت با نرخ‌های ترجیحی در کارت شخصی خود دارد که شامل ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومان و ۱۰۰ لیتر با نرخ ۳۰۰۰ تومانی است. نرخ این سهمیه با نرخ کارت جایگاه یکسان است و هیچ تفاوتی ندارد.»

وی از مردم خواست ابتدا از این ۱۶۰ لیتر سهمیه شخصی استفاده کنند و تنها در نیمه دوم ماه یا در صورت اتمام سهمیه، در صورت نیاز از کارت جایگاه بهره ببرند.

هشدار درباره مصرف غیرمنطقی و پایش تخلفات

مدیرکل پخش فرآورده‌های نفتی استان با ابراز تعجب از تماس‌های جایگاه‌داران در روزهای ابتدایی ماه مبنی بر اتمام سهمیه، پرسش کرد: «چگونه ممکن است ۱۶۰ لیتر سهمیه در تنها ۵ تا ۱۰ روز اول ماه مصرف شود؟»

وی با بیان اینکه ممکن است از کارت‌های جایگاه سوءاستفاده شده و مبادرت به انبار کردن سوخت یا قاچاق شود، هدف اصلی از این تأکیدات را «جلوگیری از سوخت بی‌رویه، مقابله با قاچاق و بهبود نظام توزیع سوخت هدفمند» عنوان کرد.

خشایی با اشاره به اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد قاچاق و تخلفی گزارش نشده، اما خرید و فروش کارت‌های سوخت (شخصی و جایگاه) در استان‌های دیگر انجام می‌شود، یادآور شد: «کارت سوخت از اسناد اصلی خودرو محسوب می‌شود و باید همواره همراه خودرو باشد.»

درخواست نهایی و توصیه به خودروهای دوگانه‌سوز

وی در پایان با تأکید مجدد بر استفاده از کارت شخصی، از شهروندان خواست در صورت بروز هرگونه مشکل در کارت سوخت، برای دریافت و رفع آن سریعاً اقدام کنند. همچنین از صاحبان خودروهای دوگانه‌سوز درخواست کرد به دلیل ارزان‌تر و پاک‌تر بودن، از سوخت CNG استفاده نمایند.

خشایی در خاتمه اعلام کرد در صورت کمبود کارت اضطراری در هر شهرستان، مسئولان مربوطه برای بررسی و رفع مشکل آماده هستند.

 

انتهای خبر/