رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/02/15 Monday - 2025 05 May الاثنين ، 7 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-06-18 10:18 شماره خبر : 7076
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه‌وبویراحمد مطرح کرد:

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تمهیدات لازم ما هیچگونه قطعی برقی به لطف الهی در اجلاسیه نهایی کنگره نخواهیم داشت و شبکه و زیرساخت مورد نیاز دهکده احداث شده است.

رسول روستایی در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص تمهیدات پیش بینی شده برای اجلاسیه ۲ هزار شهید کهگیلویه و بویراحمد گفت:  ما هیچگونه قطعی برقی به لطف الهی ان شاءالله نخواهیم داشت و شبکه و زیرساخت مورد نیاز دهکده احداث شده است.

وی با بیان اینکه اکیپ‌های عملیاتی هم در محل مستقر خواهند بود گفت: علاوه برای این ۲ اکیپ جهت حوادث احتمالی  آماده باش پیش بینی شده است.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد  افزود:  ان شاءالله جای نگرانی نیست همانطور که تاکنون الحمدلله کلیه برنامه های دهکده دفاع مقدس به بهترین شکل ممکن به لطف و زحمات مجموعه خدوم و جهادی سپاه برگزار شده است این برنامه با همکاری دستگاه برق و سایر ادارت به بهترین شکل برگزار خواهد شد.

 اجلاسیه نهایی کنگره ملی شهدا امشب ساعت بیست در پارک مهرورزی یاسوج - دهکده دفاع مقدس با حضور مسئولان کشوری و لشکری، استانی و اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار