تجدید میثاق با آرمان‌های دفاع مقدس در کهگیلویه

عطر ایثار در گلزار شهدا؛

تجدید میثاق با آرمان‌های دفاع مقدس در کهگیلویه

مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در سومین روز از هفته دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»مراسم عطر افشانی گلزار شهدا با حضور جمعی از مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

حجت‌الاسلام بهادری، رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کهگیلویه، با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: هشت سال دفاع مقدس، نماد ایستادگی و ایمان ملتی بود که با دستان خالی در برابر تجاوز ایستاد و با خون پاک شهیدان، عزت و استقلال را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.» وی افزود که گلزار شهدا، مزار عشق و ایمان است و هر قطره خون شهید، چراغی برای مسیر آینده ملت خواهد بود.

وی افزود: جنگ هشت‌ساله دفاع مقدس، نه تنها یک نبرد نظامی بلکه عرصه‌ای برای تجلی ارزش‌های انسانی، ایثار، و مقاومت بود. 

بهادری ادامه داد: در این دوران، جوانان و زنان و مردان ایرانی با روحیه‌ای بی‌نظیر، از خاک و ناموس خود دفاع کردند و با شهادت، معنای تازه‌ای به واژه وطن بخشیدند. 

وی تصریح کرد: دفاع مقدس، مدرسه‌ای شد برای تربیت نسلی که امروز در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، افتخارآفرین‌اند و میراث شهدا را با افتخار حمل می‌کنند.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه با اشاره به اینکه در امتداد این فرهنگ مقاومت، جنگ ۱۲ روزه نیز نمادی از ایستادگی در برابر دشمن قسم خورده این ملت بود گفت: این نبرد کوتاه اما پرمفهوم، بار دیگر نشان داد که اراده ملت‌ ایران در برابر خوی وحشی دشمنان قسم خورده آن‌ها، شکست‌ناپذیر است.