رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/02/21 Sunday - 2025 11 May الأحد ، 13 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-03-17 11:19 شماره خبر : 4764
ظهر امروز صورت گرفت؛

وزیر اقتصاد و امور دارایی دولت سیزدهم با حضور مسئولان استانی از کارخانه قند یاسوج بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» سیّد احسان خاندوزی خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی دولت سیزدهم صبح امروز در رأس هیئتی  اقتصادی به استان کهگیلویه وبویراحمد سفر کرد.

وی در این سفر بعد از دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و شنیدن سخنان مسئولانی از جمله استاندار و بهرامی نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در استان از کارخانه مادراستان(کارخانه قند) بازدید کرد.

لازم به ذکر است، کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۴ با ظرفیت تولید روزانه هزار تن قند و شکر آغاز به کار کرد. این کارخانه تا سال ۱۳۶۲ به تولید ادامه داد، اما پس از آن در دوره‌های متوالی تعطیل شد.

این کارخانه در سال ۱۳۷۶ به علت مشکلات متعدد،غیرفعال شد و در سال‌های بعد، کارخانه مجدداً به چرخه تولید بازگشت، اما دوباره راکد شد.

در سفر نخست رئیس جمهورشهیثد دولت سیزدهم آیت الله رئیسی به استان کهگیلویه و بویراحمد در مهرماه ۱۴۰۰، برای بازسازی این کارخانه اعتباری اختصاص داده شد و کار بازسازی و احیای کارخانه توسط ستاد اجرایی فرمان امام آغاز شد.

کارخانه قند یاسوج سرانجام پس از فراز و نشیب های فراوان و رکود و تعطیلی های مستمر در سفر دور دوم هیات دولت به استان کهگیلویه وبویارحمد و پیگیری و تاکید و با  نقش تعیین کننده شخص شهید محبوب آیت الله رئیسی به مدار تولید بازگشت.

این کارخانه با ظرفیت تولید روزانه ۷۰۰ تن قند و شکر، زمینه اشتغال مستقیم برای افراد زیادی را فراهم کرده است.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار