رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/17 Saturday - 2025 07 June السبت ، 11 ذو الحجة ، 1446
ساعت 11:41
1403-09-10 16:38 شماره خبر : 9002
به منظور ارزیابی ادارات صورت گرفت:

صبح امروز فرماندار شهرستان لنده در بازدید سرزده از ادارات دولتی این شهرستان از نزدیک آخرین وضعیت خدمات‌رسانی ادارات را مورد بررسی قرارداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» امروز شنبه ۱۰ آذرماه سید محمد تقوی با حضور سرزده در ادارات شهرستان از نزدیک وضعیت خدمات‌رسانی ادارات را مورد بررسی قرارداد.

فرماندار شهرستان لنده در این بازدید از نحوه عملکرد مدیران و کارکنان ادارات در زمینه نظم اداری، مشکلات و کم کاستی‌هایی اداره، برخورد با مراجعین و میزان رضایتمندی ارباب‌رجوع اطلاع پیدا کرده و تکریم حقوق ارباب‌رجوع را اولویت اول همه ادارات جهت بهبود خدمات‌رسانی به مردم شهرستان عنوان کرد.

 

تقوی در ادامه گفت: حضور به‌موقع کارکنان در محل کار و ارائه خدمات بر اساس قوانین و نظم‌وانظباط محیط کاری و آراستگی و زیباسازی ساختمان و محیط اداری از مهم‌ترین توصیه‌های فرماندار شهرستان لنده به مدیران و کارکنان ادارات لنده بوده است.
وی در ادامه گفت: زیبنده نیست درب ورودی یک اداره که نماید و هویت یک اداره است چهره و نمای زشتی را در منظر مخاطب ارائه دهد.

در این بازدید فرماندار لنده با مراجعین به ادارات شهرستان لنده نیز گفتگو و از نحو ارائه خدمات و عملکرد مسئولان و کارکنان ادارات نیز سؤالاتی داشتند که مردم از توجه مسئولان و پاسخگویی آنان تقدیر کردند.

در این بازدیدها از ادارات مخابرات، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی و ورزش و جوانان شهرستان لنده به‌صورت سرزده بازدید صورت گرفت.
 تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!