
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: دومین مرحله طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با رویکرد امنیت پایدار محله در سطح شهر یاسوج برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، سید علی ملک حسینی در این خصوص گفت: با عنایت به تقاضای شهروندان عزیز مبنی بر برخورد با خودروهای متخلف و مخل نظم و آسایش عمومی ، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی برای دومین شب متوالی در محلات هدف شهر یاسوج با حضور مقتدرانه پلیس اطلاعات و امنیت عمومی، کلانتری ها،یگان امداد،پلیس راهور و همراهی و نظارت قضات و معاونین دادسرای عمومی و انقلاب یاسوج برگزار شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان افزود: امنیت عمومی پایدار از مصادیق حقوق عامه بوده و هرگونه اقدام یا هنجارشکنی مانند حمل و استفاده سلاح سرد و گرم ،رانندگی مخاطره آمیز و خلاف مقررات،عربده کشی و ایجاد مزاحمت برای نوامیس مردم در این طرح رصد و برخورد قاطع و بازدارنده با مجرمین صورت خواهد گرفت.
وی بیان کرد: تا کنون در اجرای طرح مذکور بیست دستگاه خودرو توقیف،چندین قبضه سلاح سرد و مقدار قابل توجهی مشروبات الکلی کشف و ۱۰ نفر در اینخصوص بازداشت شدند.
لازم به ذکر است این طرح در سایر محلات هدف نیز اجرا خواهد شد.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- در کردستان عراق چه خبر است؟
- افشاگری تاجگردون از تخلف در پروژه آسفالت شهری!
- گرامیداشت شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء
- شیشه عمر کاپیتان استقلال دست ساپینتو
- چه کسی ناخدای این کشتی است؟
- عزاداری دهه دوم محرم در باشت
- اختصاص ۵۳۰۰ میلیارد ریال حقآلایندگی به شهرداری دوگنبدان
- ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع نداشت
- پایان ۱۵سال انتظار با تحویل ۷ خودروی آتشنشانی
- تکبیر بانوی رسانهای صدای پیروزی ملت ایران است
- مشاهده بیشتر