رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/01/01 Friday - 2025 21 March الجمعة ، 21 رمضان ، 1446
ساعت
1404-01-01 13:46 شماره خبر : 11641
امام جمعه موقت گچساران:

امام جمعه موقت گچساران گفت:متأسفانه امروز هجوم سرمایه های این ملت به دو بازار طلا و ارز را شاهد هستیم پس آقایان مسئول به داد ملت برسید و این نوع بازارها را جمع کنید، مگر مردم از این دولت و مجلس و قوه قضائیه چه می خواهند؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد سعید رشیدی کیا، امام‌جمعه موقت گچساران ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی با اشاره به مناسبت‌های این هفته گفت: ایام شهادت امیرالمؤمنین علیه‌السلام را تسلیت عرض می‌کنم. امام علی علیه‌السلام در روایتی می‌فرمایند که اگر می‌خواهید وارد مسابقه خیرات و نیکی‌ها شوید پس راه تقوا را در پیش گیرید؛ بنابراین هرکسی بدون سلاح تقوا وارد میدان شود بدون تردید بازنده خواهد شد.

وی افزود: حلول سال نو و عید نوروز را به همه مؤمنین و مؤمنات تبریک می‌گویم  و اولاً سالی پر از نور و رحمت الهی و سالی همراه با حکمت علوی برای ملت بزرگ ایران اسلامی از درگاه خداوند منان مسئلت دارم. رهبر معظم انقلاب به وجود تک‌تک ملت ایران مباهات می‌ورزند و حضرت امام راحل در ابتدای انقلاب فرمودند که من باجرئت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت رسول‌الله (ص) در عهد حجاز و مردم کوفه در عهد امیرالمؤمنین علیه‌السلام هستند. بااین‌حال ملت ایران گوش‌به‌فرمان امر ولایت در تمامی عرصه‌های انقلاب اسلامی حماسه‌ها و جان‌فشانی‌ها خلق کرده‌اند.

امام‌جمعه موقت گچساران اظهار کرد: طبق وعده قرآن کریم این قدم‌های بزرگ ملت ایران درراه اعتلای جبهه حق پاداشی بس بزرگ از سوی خداوند خواهد داشت. امروز خطاب به همه مسئولین عرض می‌کنم، امام علی علیه‌السلام فرمودند که نوک قلم‌ها را باریک بگیرید و خط ریزی داشته باشید و در هنگام نوشتن سطرها را به هم نزدیک کنید و اضافات را حذف کنید و  اضافه‌کاری نوشتن را کنار بگذارید لذا از همه مسئولان تقاضا می‌کنم که صادقانه وارد میدان عمل شوید و به مردم خدمت کنید چراکه خدمت به مردم انسان را بزرگ می‌کند؛ اگرچه مسئولان قدر ملت را بدانید و با مردم صحبت کنید و پاسخگوی مردم باشید.

حجت‌الاسلام رشیدی کیا گفت: متأسفانه امروز هجوم سرمایه‌های این ملت به دو بازار طلا و ارز را شاهد هستیم، پس آقایان مسئول به داد ملت برسید و این نوع بازارها را جمع کنید! مگر مردم از این دولت، مجلس و قوه قضاییه چه می‌خواهند؟ مسئولان موظف هستند که با انجام اقدامات مؤثر مقدمات ظهور حضرت حجت (عج) را به شایستگی نیز فراهم کنند.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که آنچه امروز در امر اقتصاد کشورمان اتفاق افتاده به‌هیچ‌وجه برای مردم قابل‌قبول نیست و مقام معظم رهبری  راهکارها را به‌درستی نشان داده‌اند. شعار سال چراغ راه مسئولان باشد، دولتمردان باید از ظرفیت‌های کشورمان نیز به‌خوبی بهره ببرند تا مشکلات معیشتی و اقتصادی کشورمان نیز مرتفع شود.

خطیب این هفته جمعه گچساران تصریح کرد: این روزها بازهم سکوت  برخی حاکمان  کشورهای اسلامی در خصوص نسل‌کشی مردم منطقه را شاهد هستیم؛ همان حاکمانی که با تکیه‌بر دلارهای نفتی و خوش‌گذرانی و تبعیت از آمریکا و  جهان غرب هیچ منفعتی برای  دنیای اسلام ندارند. لذا این مقاومت و پایداری امت اسلام است که می‌تواند اهداف و توطئه‌های دشمنان را خنثی کند.

وی افزود: چرا باید عده‌ای همچنان گول صهیونیسم جهانی را بخورند و متأسفانه این‌همه خیانت سران کشورهای مسلمان را شاهد باشیم لذا امت اسلام  به‌هیچ‌وجه مقابل دشمنان کوتاه نخواهند آمد و جهاد خواهند کرد و به‌تبع نیز ملت بزرگ ایران مردم  لبنان، فلسطین، سوریه و یمن را تنها نخواهند گذاشت.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار