
معاونت فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج چرام گفت: در راستای استقبال از کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد، فیلم های سینمایی و به روز در مساجد و حسینیه های شهر چرام اکران شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس»مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج چرام گفت: در راستای استقبال از کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد و همچنین اجلاسیه شهدای شهرستان، فیلم های سینمایی و به روز در مساجد و حسینیه های شهر چرام اکران شد.
صابری افزود: با توجه به نبود سینما در شهرستان چرام و همچنین با هدف ایجاد نشاط بین نوجوانان و جوانان فیلم های به روز سینمایی در حسینیه ها و مساجد شهر چرام اکران شد.
وی ادامه داد: این برنامه به مدت دو روز و برای رده های مختلف سنی اجرا شد.
صابری عنوان کرد: در این مدت ۳ فیلم(گل به خودی)،(ایلیا)و(آسمان غرب) و در ۶ سانس به نمایش گذاشته شد که مورد استقبال نسل جوان قرار گرفت.
صابری بیان کرد: با توجه به استقبال جوانان از این برنامه تصمیم داریم در طول سال چندین مرتبه این برنامه را در مساجد و حسینیه های شهرستان اجرا کنیم.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- گزارش تصویری از عزاداری دانشآموزان بهمئی
- نسیم امید از دشتهای سرسبز یاسوج وزیدن گرفت
- سه فوتی در سانحه رانندگی بامدادی در مادوان
- عهد نوجوانان لندهای با حضرت قاسم (ع)
- همچون کوه استوار، هرگز تسلیم نمیشویم
- سید علی حسینی جایگزین امین گنجون شد
- یاد شهدای اقتدار در یاسوج جاودانه شد
- شهدایجنگ پاسداران مرزهای دانش و اقتدار ملی بودند
- پل کلو؛ پروژه بلاتکلیف روی میز مسئولان
- پایمردی یاسوجیها در مسیر قاسم بن الحسن(ع)
- مشاهده بیشتر