رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/01/30 Saturday - 2025 19 April السبت ، 21 شوّال ، 1446
ساعت
1404-01-27 08:10 شماره خبر : 12062
فرماندار شهرستان باشت مطرح کرد:

فرماندار شهرستان باشت گفت: هر مدیری که پشت جریانات سیاسی، قومی و قبیله‌ای پنهان شود ثانیه‌ای ماندگار نیست و با وی برخورد خواهد شد، همچنین مدیر باید مطالبه‌گر باشد و خود را برای مردم بگذارد نه جریانات سیاسی.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ اولین جلسه شورای اداری شهرستان باشت به ریاست فرماندار باشت و با حضور اعضای شورای اداری با موضوع وضعیت اعتبارات پروژه‌های عمرانی در سال ۱۴۰۳ و پروژه‌های اولویت‌دار ۱۴۰۴ در  سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

بهنام برازنده در ابتدای این جلسه با اشاره به اهمیت نام‌گذاری اقتصادی سال توسط مقام معظم رهبری، گفت: این نام‌گذاری نشان از مطالبه‌گری و نگاه دقیق رهبر معظم انقلاب دارد. این نام‌گذاری نشان می‌دهد که انتظارات رهبر در سال گذشته به طور کامل و قابل قبول انجام نشده است و ما باید امسال با تمام توان در این زمینه پیش برویم. با توجه به تدابیر مقام معظم رهبری که باید سرلوحه کار ما باشد، لازم است اقدامات مؤثری در زمینه سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران داشته باشیم.

فرماندار باشت بیان کرد: ما در جلسات و صحبت‌های خود، خود را خدمتگزار می‌نامیم و مردم ارباب رجوع هستند. اگر واقعاً به گفته خود اعتقاد داریم که خدمتگزار هستیم، باید با تمام توان برای برطرف کردن مشکلات مردم تلاش کنیم. مدیران شهرستان ما باید به عنوان خدمتگزار در تمام نقاط شهرستان حضور داشته باشند و سخنان مردم را بشنوند و برای حل مشکلات آن‌ها اقدام کنند.

وی مطرح کرد: برای ثمردهی بیشتر کار نیاز به تلاش بیشتر وجود دارد و یک بخش آن این است که با همدیگر هماهنگ عمل کنیم و یکدلی و هم افزایی داشته باشیم که در این صورت سرعت خدمت‌رسانی بیشتر و عامل رشد بیشتر شهرستان  خواهد بود.

وی گفت: در سفر به روستاها مردم و اهالی منطقه لیست بلندی از نیازها و مشکلات را ارائه می‌کنند در صورتی که اگر می‌خواهیم به نتیجه برسیم باید مشکلات اساسی را اولویت‌بندی و مطالبه کنیم تا به تدریج حل شده و سپس به دنبال حل مشکلات دیگر برویم.

هر یک از مدیران در این جلسه به بررسی اعتبارات مختص به اداره خود در سال گذشته و جدید پرداختند و نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.

برازنده در این جلسه گفت: مخابرات موظف است تا آخر هفته نقاط کور شهرستان را شناسایی و معرفی نماید تا فرمانداری از طریق مدیر‌کل مخابرات استان پیگیری و اجرا نماید.

برازنده افزود: پروژه روشنایی تپه نورالشهدا خیلی مهم است و اداره برق موظف هستند تا یک ماه آینده به صورت مشارکتی با شهرداری باشت نسبت به این پروژه اقدام نمایند، بسیاری از مشکلات شهرستان در خود منطقه و به دست خود مسئولان قابل حل است و تنها نیاز به اتخاذ تدابیر و همت دارد.

برازنده با تاکید بر پرهیز از سیاسی کاری در محیط‌کاری افزود: هر مدیری که پشت جریانات سیاسی، قومی و قبیله‌ای پنهان شود ثانیه‌ای ماندگار نیست و با وی برخورد خواهد شد همچنین مدیر باید مطالبه‌گر باشد و خود را برای مردم بگذارد نه جریانات سیاسی. 

وی در پایان گفت: کار برای مردم خیلی مهم است وقتی پروژه‌ای بر زمین می‌ماند مردم خیلی اذیت می‌شوند و اگر مدیری توان کارکردن برای مردم را ندارد می‌تواند از مدیریت کناره‌گیری کند.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار