پرداخت ۲۱۰‌ فقره تسهیلات اشتغالزایی در باشت

نماینده بنیاد علوی در باشت گفت:

پرداخت ۲۱۰‌ فقره تسهیلات اشتغالزایی در باشت

نماینده بنیاد علوی در باشت گفت: این بنیاد ۲۱۰ فقره وام اشتغال در مناطق روستایی و محروم شهرستان باشت پرداخت کرده است.

لهراسب صادقی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: تسهیلات بانکی بنیاد علوی با هدف توسعه اقتصادی در شهرستان باشت به مناطق هدف روستایی با یک سری شاخص‌ها و اولویت‌های شناسایی پرداخت خواهد شد همچنین ایجاد فرصت اشتغال در حوزه‌های مختلف از جمله دام‌پروری، باغبانی، خدمات و مشاغل خرد و خانگی به متقاضیان پرداخت شده است.

تسهیلگر برنامه‌های بنیاد علوی در شهرستان باشت بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۰۰فقره تسهیلات مبلغ ۱۵۰میلیارد ریال پرداخت شد و در سال ۱۴۰۴ این بنیاد ۲۱۰ فقره وام اشتغال با مبلغ ۴۰۰‌میلیارد ریال در مناطق روستایی و محروم شهرستان باشت پرداخت می‌شود. وام‌ها با کارمزد ۴درصد و با مبلغ هر فقره یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به متقاضیان اشتغال پرداخت شده است، این تسهیلات کمکی برای بهبود درآمد و معیشت اهالی مناطق روستایی است

مجری برنامه‌های بنیاد علوی در شهرستان باشت گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مهر پویش «لبخند مهر» ۲۷۰ بسته نوشت‌افزار با کیفیت ایرانی بین دانش‌آموزان شهرستان باشت توزیع شد که این دانش‌آموزان هم بتوانند با داشتن اقلام مورد نیاز مدرسه، سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.

وی گفت:نوشت افزارها در روستاهای  مناطق هدف بنیاد به تعدادی از دانش‌آموزان  دهک‌های پایین  غیر پوشش سایر نهادهای حمایتی و در جهت عدالت اجتماعی توزیع شد تا افرادی که فاقد حمایت از سایر نهادها هستند از ظرفیت این نهاد استفاده کنند، این پویش با همت بنیاد علوی و با هدف حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار و در راستای عدالت آموزشی صورت می‌گیرد که تا قبل از بازگشایی مدارس این بسته‌ها توزیع خواهد شد که دانش‌آموزان بدون هیچ دغدغه و مشکلی بتوانند سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.