رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/05/03 Friday - 2025 25 July الجمعة ، 30 محرّم ، 1447
ساعت
1404-05-02 08:22 شماره خبر : 14652
رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده خبر داد:

رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده از افتتاح و بهره‌برداری از ۱۰ طرح اشتغال‌زایی با اعتباری افزون بر ۱۵ میلیارد ریال هم‌زمان با هفته بهزیستی در این شهرستان خبر داد.

 رقیه دهقان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» با اشاره به خدمات صورت‌گرفته از سوی اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: بیش از ۸۶ خدمت از بدو تولد تا زمان سالمندی توسط سازمان بهزیستی به جامعه هدف تحت پوشش این سازمان به‌صورت ۱۰۰درصد رایگان ارائه می‌شود.

 رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: در طول چند سال گذشته شاهد افزایش چندین برابری مستمری و حق پرستاری معلولان با شدت بالا در سطح شهرستان لنده هستیم که علاوه بر پرداخت مستمری هزینه‌های پوشاک و درمانی آنان را نیز پرداخت می‌کنیم.

 وی افزود: تعداد مددجویان تحت پوشش این اداره تا قبل از سال جدید بیش از ۷۲۰ نفر بودند که با همراهی و همکاری خوب مدیرکل و معاونین سازمان بهزیستی در استان و با ورود افراد پشت نوبت در چند سال گذشته که دارای انواع معلولیت‌ها بودند این آمار به بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است.

  رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: بیش از ۷۸ طرح اشتغال‌زایی در شهرستان لنده داریم که ۱۰ طرح اشتغال‌زایی با اعتباری افزون بر ۱۵ میلیارد ریال آماده افتتاح در هفته بهزیستی بودند و مابقی نیز در طول سال جدید در این شهرستان اجرا خواهند شد.

 

 دهقان در خصوص آخرین وضعیت مجتمع توان‌بخشی اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: این مجتمع در طول چند سال گذشته فقط ۱۰درصد پیشرفت فیزیکی داشت که با پیگیری‌های فرماندار جدید شهرستان و همکاری مدیرکل سازمان بهزیستی استان و معاونین این مهم به بیش از ۷۰درصد رسیده است.

وی در ادامه گفت: مرکز توان‌بخشی بچه‌های آسمان شهرستان لنده با اجرای طرح‌های مختلف و تولیدات فاخر خود در حوزه سفال و صنایع‌دستی یکی از بهترین مراکز در جنوب کشور است که علاوه بر پرکردن اوقات فراغت معلولین ذهنی و جسمی توانسته است زمینه شکوفایی استعدادهای آنان را نیز بارور کند.

 انتهای خبر

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!