رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/02/21 Friday - 2024 10 May الجمعة ، 2 ذو القعدة ، 1445
ساعت
1403-02-08 21:46 شماره خبر : 3789 https://sobhezagros.ir/short/VMllv 0
دبیر جشنواره عکس نیکوکاری خواستار شد:

دبیر جشنواره عکس نیکوکاری گفت: این بنیاد برای گسترش فرهنگ نیکوکاری از جامعه عکاسی کمک می‌خواهم تا در راستای توسعه این فرهنگ ما را یاری کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» حسن غفاری دبیر جشنواره عکس خیر ماندگار گفت: به موضوع نیکوکاری در ادبیات و تاریخ‌ادبیات ما خیلی جدی توجه شده است. وقتی اشعار فردوسی و حافظ را مرور می‌کنیم، می‌بینیم خیلی به این موضوع و به‌عنوان صفتی انسانی پرداخته شده است. یکی از بندهای اساسنامه این مرکز، ترویج فرهنگ نیکوکاری و همدلی است چیزی که در جامعه به آن کمتر پرداخته شده است.

دبیر جشنواره عکس نیکوکاری بیان کرد: این بنیاد برای گسترش فرهنگ نیکوکاری از جامعه عکاسی کمک می‌خواهیم.

وی افزود: بخش‌های جشنواره شامل «مستند»؛ عینیت‌گرایی، واقع‌گرایی و بازنمودی، «عکاسی هنری معاصر»؛ تولید تصویر مفهومی با رویکرد عکاسی مستند یا تولیدی از عکس دست‌کاری و کارگردانی شده است و بخش «ویژه» که موضوعی آزاد دارد اما جهان از نگاه افراد دارای معلولیت روایت می‌شود.

غفاری گفت: شرکت در این جشنواره عکس برای همه عکاسان و هنرمندان آزاد است و آثار ارسالی باید از ۱۳۹۰ به بعد در جغرافیای ایران عکاسی شده باشند و محدودیتی در زمان و جغرافیای تولید اثر در بخش عکاسی هنری معاصر وجود ندارد. عکس‌های ارسالی می‌تواند با دوربین عکاسی یا تلفن همراه ثبت شده باشند؛ اما باید کیفیتی مناسب چاپ داشته باشند.

دبیر جشنواره عکس نیکوکاری در پایان درباره داوران توضیح داد: گروه داوران متشکل از سیف‌الله صمدیان، سید عباس میرهاشمی و فاطمه بهبودی برای بخش مستند و ویژه و مهدی وثوق‌نیا، شادی قدیریان و مهدی مقیم نژاد برای بخش عکاسی هنری معاصر هستند. در بخش مستند، تک عکس و مجموعه عکس مورد داوری قرار می‌گیرد.

جشنواره و مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی عکس نیکوکاری شهریورماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

انتهای خبر

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار