برخورد قاطع با عاملان آتش‌سوزی چشمه بلقیس

دادستان چرام خبر داد:

برخورد قاطع با عاملان آتش‌سوزی چشمه بلقیس

دادستان چرام گفت: در صورت اثبات هرگونه عمد یا قصور سازمانی بدون هیچ ملاحظه‌ای با عاملان برخورد قانونی و قاطع صورت خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»  حجت‌الاسلام سجاد پرندوار در گفت‌گو با خبرنگاران  با اشاره به اهمیت این باغ به عنوان یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های طبیعی و میراثی شهرستان چرام، اظهار کرد: دستگاه قضایی نسبت به هرگونه تعرض، تخریب یا تهدید این مجموعه حساسیت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: پرونده این حادثه با دقت در حال بررسی است و هیچ‌گونه کوتاهی در رسیدگی پذیرفته نخواهد بود.

دادستان چرام با اعلام ورود سریع مقام قضایی و مأموران انتظامی به موضوع از لحظات اولیه وقوع آتش‌سوزی، گفت: اکنون تمامی اسناد، تصاویر دوربین‌های مداربسته و گزارش‌های اولیه جمع‌آوری و تحت بررسی دقیق قرار دارند.

حجت‌الاسلام پرندوار در ادامه خاطرنشان کرد: چشمه بلقیس نه تنها یک ظرفیت گردشگری، بلکه یک سرمایه ماندگار متعلق به مردم شهرستان است و دستگاه قضایی اجازه نخواهد داد افراد سودجو، بی‌احتیاط یا متخلف به این میراث لطمه وارد کنند.

وی افزود: دستگاه قضایی وظیفه دارد امنیت، سلامت و حرمت چنین مکان‌هایی را حفظ کند و در این مسیر با هیچ فرد یا نهادی مماشات نخواهد شد.

دادستان چرام همچنین با قدردانی از همکاری سازنده مردم و دستگاه‌های اجرایی در روند بررسی حادثه، گفت: گزارش‌های مردمی نقش مهمی در تکمیل این پرونده دارد و اطمینان می‌دهیم که نتیجه این پیگیری‌ها به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید و تمامی اقدامات در نهایت شفافیت انجام خواهد شد.

انتهای خبر/