پیشرفت پروژه دیوار حائل یاسوج؛
پارک مهرورزی پایتخت طبیعت در آستانه تحول
با پیگیریهای مستمر پایگاه خبری صبح زاگرس، روند احداث دیوار حائل مجاور پارک مهرورزی یاسوج در آبان ماه ۱۴۰۴ از سر گرفته شد و این پروژه اکنون در حال پیشرفت است.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری«صبح زاگرس» با پیگیریهای مستمر و گزارشهای مکرر پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، عملیات ساخت دیوار حائل در مجاورت پارک مهرورزی یاسوج، پس از مدتها توقف و تأخیر، مجدداً از سر گرفته شد. این پروژه که برای افزایش ایمنی مراجعان و ساماندهی حریم پارک در دست اجراست، در آبان ماه ۱۴۰۴ با شتاب قابلتوجهی در حال پیشرفت هست. مسئولان شهری قول دادهاند که با نظارت مستمر، این پروژه هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
گفتنی است بعد آنکه بارش های باعث طغیان رودخانه بشار در سال های گذشته شده بود و این موضع باعث ریزش بخشی از پارک به درون رودخانه بشار شد ساخت دیوار حائل در مجاورت پارک مهرورزی یاسوج در سال ۱۳۹۹ آغاز شد.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است؛