آیا انحلال شورای‌ شهر دوگنبدان تصمیمی سیاسی است؟

عکس‌نوشته‌های سی‌ام مهرماه؛

آیا انحلال شورای‌ شهر دوگنبدان تصمیمی سیاسی است؟

صبح زاگرس در این قسمت از عکس نوشته‌های خود به خبری در رابطه با انحلال شورای شهر دوگنبدان اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» هراس از تردد در خیابان‌های فاقد پیاده‌رو، افزایش ۴۳ درصدی کرایه‌تاکسی یاسوج _سی‌سخت، وضعیت بحرانی آنتن‌دهی روستای تمنک شهرستان‌دنا، تأکید وزیر ارتباطات بر جهش دیجیتال کهگیلویه‌وبویراحمد وآیا مسئله انحلال شورای شهر دوگنبدان سیاسی است؟ از جمله عکس نوشته‌های صبح زاگرس است.

یکی از چالش‌های بزرگ این روزهای دانش‌آموزان در شهرک فجر لنده بحث نبود پیاده‌رو و عرض کم خیابان‌ها است که به‌خودی‌خود تا کنون عاملی بر تصادفات این دانش‌آموزان شده است.(اینجا)

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه پایش و بررسی مصوبات سفر استانی به کهگیلویه و بویراحمد، اجرای کامل تعهدات سفر پیشین را کلید رشد شاخص‌های ارتباطی و اقتصادی دیجیتال استان دانست.(اینجا)

ظهر امروز جمعی از معتمدین طوایف مختلف گچساران در نشستی با امام‌جمعه این شهرستان نسبت به موضوع انحلال شورای شهر دوگنبدان واکنش نشان داده و به بیان دغدغه‌هایشان پرداختند.(اینجا)

روستای تمنک دنا و منطقه عشایری شبلیز در نزدیکی آن در سال ۱۴۰۴ با انزوای دیجیتال دست و پنجه نرم می‌کند؛ فقدان آنتن‌دهی پایدار، آموزش و اقتصاد منطقه را فلج کرده و اهالی خواستار اقدام فوری مسئولین برای رفع این بحران هستند.»(اینجا)

در پی افزایش ۴۳ درصدی نرخ کرایه تاکسی بین شهری سی‌سخت به یاسوج،مسافران این مسیر با چالش جدیدی مواجه شده‌اند.(اینجا)