
«انقلاب اقتصادی» دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در وضع تعرفه ها ریشه در یک نظریه ساده دارد؛ آمریکا برای دههها مورد تحقیر و استثمار کشورهای خارجی قرار گرفته است و تنها ترامپ جرات پرداختن به آنها را دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» پایگاه قربانیان ترامپ، بخش اعظم فعالیت سیاسی آن را تقویت کرده و اکنون این وضعیت جهانی شده است و نه فقط دشمنان داخلی ترامپ بلکه تمام جهان، سنگینی انتقام ترامپ را حس می کنند.
بخش اقتصادی رسانه آمریکایی آکسیوس می گوید: به این فکر نکنید که آمریکا دارای بزرگترین اقتصاد جهان، قدرتمندترین ارتش، ثروت خانوارهای بی سابقه و نرخ کم بیکاری است.
ترامپ به طور قابل توجهی در معرفی آمریکا به عنوان یک پیشرو جهانی ثابت قدم بوده است. این رویکرد اخیرا دوباره در رسانه های آمریکایی بازنشر شد. ترامپ در مصاحبه ای با اوپرا در سال ۱۹۸۸ بر این رویکرد تاکید کرده بود.
ترامپ در سخنرانی روز دوم آوریل خود در «روز آزادی» اعلام کرد: "چندین دهه است که کشور ما توسط کشورهای دور و نزدیک، اعم از دوست و دشمن، غارت و چپاول شده است. اکنون نوبت ماست که پیشرفت کنیم."
از جزایر خالی از سکنه گرفته تا مناطق فقیرنشین، هیچ کشوری نمی تواند از خشم رئیسجمهوری که معتقد است آمریکا دههها فریب خورده است، فرار کند.
این شامل اسرائیل نیز میشود، جایی که مقاماتش از مواجهه با تعرفه ۱۷ درصدی آمریکا با وجود حذف تعرفههای خود، شوکه شدند.
این شامل لسوتو، یک کشور کوچک آفریقایی است که اکثر مردم نمی توانند اقدام به واردات کالاهای آمریکایی کنند زیرا توانایی اقتصادی لازم را ندارند و اکنون به دلیل تعرفه ۵۰ درصدی ترامپ با یک بحران وجودی مواجه است.
این تعرفه ها حتی شامل قلمرو آتشفشانی استرالیا یعنی جزیره هرد و جزایر مک دونالد میشود که جمعیت آن عمدتاً پنگوئنها هستند اما با تعرفه ۱۰ درصدی مجازات شدند.
ترامپ درست میگوید که بسیاری از کشورها در اعمال تجاری ناعادلانه علیه آمریکا شرکت میکنند و جهانیشدن بخشهای کلیدی پایگاه صنعتی آمریکا را خالی کرده است.
آکسیوس می گوید: چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، سابقه طولانی در سوء استفاده تجاری دارد: سرقت معنوی، انتقال اجباری فناوری، یارانه های دولتی و محدودیت های دسترسی به بازار برای شرکت های خارجی.
اتحادیه اروپا به روش چین عمل نمی کند، اما از طریق یارانه های گسترده به بخش کشاورزی و استانداردهای نظارتی سختگیرانه که اغلب به عنوان موانع تجاری درنظر گرفته می شود، از خود محافظت می کند.
اما اقدام تاریخی ترامپ در زمینه تعرفهها در مورد اهرم های هدفمند یا اصلاحات مورد مذاکره نیست. این رویکرد در مورد رفع چندین دهه بیعدالتی از طریق زور مطلق است حتی علیه کشورهایی که قادر به "قربانی کردن" آمریکا نیستند.
ترامپ بر این باور است که مردم آمریکا در خصوص این نارضایتی ها با او هم عقیده هستند و او مایل است نظم اقتصادی جهانی را بدون توجه به هزینهاش بهطور بنیادی بازسازی کند.
قربانی بودن چه واقعی یا خیالی، همیشه در هویت سیاسی ترامپ نقش اساسی داشته است. مبارزات انتخاباتی او در سال ۲۰۲۴ با نارضایتیهایی همراه بود که با دروغی مبنی بر تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ علیه او شروع شد.
او هر تحقیق و کیفرخواستی را به عنوان یک «تعقیب جعلی» توصیف کرد از روسیه گرفته تا جنجال پیام رسان سیگنال. او از یک سوء قصد جان سالم به در برد و از آن برای به تصویر کشیدن روایت آزار و شکنجه که زیربنای نام تجاری او است، استفاده کرد.
ترامپ در سال ۲۰۲۰ و بارها پس از آن علناً گفت: « همیشه می گویند با هیچ کس بدتر از لینکلن رفتار نشده است. من معتقدم که با من بدتر رفتار می شود.»
رئیس جمهوری آمریکا، تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» (دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ) نامیده میشود، اعلام کرد.
او همچنین تعرفه ۲۵ درصدی بر تمام خودروهای تولید خارج که به خاک ایالات متحده آمریکا وارد میشوند، اعمال کرد.
ترامپ همچنین از تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای انگلیسی و ۲۰ درصدی بر کالاهای اتحادیه اروپا در یک برهه خاص تاریخی برای تجارت جهانی رونمایی کرد. ایالات متحده آمریکا برخی از کشورها را با تعرفههای بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار خواهد داد.
ترامپ یک روز پس از اجرای تعرفه ها ادعا کرد "عمل به پایان رسیده است و بیمار زنده ماند و در حال بهبودی است." رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: "خبر اولیه این است که بیمار بسیار قویتر، بزرگتر، بهتر و انعطافپذیرتر از همیشه خواهد بود. آمریکا دوباره بزرگ خواهد شد!"
بازارهای سهام جهانی از زمانی که ترامپ در دوم آوریل، تعرفههای جدید گستردهای را اعلام کرد، به دلیل هشدارها درباره رکود اقتصادی، در سقوط آزاد بوده اند. اما ترامپ مدعی است: "این یک انقلاب اقتصادی است و ما پیروز خواهیم شد. محکم بنشینید زیرا مسیر آسان نخواهد بود ، اما نتیجه نهایی تاریخی خواهد بود."
منبع:ایرنا
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- باران مهمان کهگیلویه و بویراحمد میشود
- تنها پارکعمومی لیکک آماده پذیرایی از مسافران نیست
- آغاز انتصابات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- سرپرست علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
- شلالدون، نگین گردشگری کهگیلویه و بویراحمد
- حال و هوای «تنگ ماغر» در سیزده بدر
- سیزده بدر در شهرستان بهمئی+ تصاویر
- نمایشگاه فروش بهاره طرح ضیافت ماه رمضان
- بیخیالی مسئولان به محور پرترافیک در لیکک
- بهترین مناطق گردشگری گچساران برای سیزده بدر+ تصاویر
- ماغر بهشتی در جنوب کشور
- آبشار زیبای یاسوج منتظر مسافران نوروزی
- پست جدید رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- اقامتگاههای بومگردی،سفری به طبیعت زاگرس
- دیدار عیدانه با خانواده معظم شهدا
- حالوهوای مساجد بهمئی در دومین شب قدر
- زنگ خطر آسیبهایاجتماعی در مقطع ابتدایی بهمئی
- روستایی در کهگیلویه؛ رکورددار میزان بارش اخیر
- نواخته شدن نوای الغوث الغوث در لیکک
- افزایش زیرپوستی نرخ کرایه تاکسی در یاسوج!
- خدمات آموزش و پرورش باشت در ایام نوروز
- دردِ بیپایان پروژههای عمرانی در کهگیلویهوبویراحمد
- صدرنشینی نفت لنده با برتری مقابل استقلال ملاثانی
- روزهای خوش کشاورزان در «دشت لیشتر» گچساران+ تصاویر
- رودرونه مقصدی برای گردشگران در باشت
- روستای چاه زالو بهمئی فاقد هرگونه امکانات اولیه
- بلاتکلیفی۳ ساله پروژه دارالقرآن لنده
- جزئیات جدید از واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک
- ۲ هزار مزاحم تلفنی با اورژانس کهگیلویهوبویراحمد
- جذب سرمایهگذاران نقشه راه مدیران در مسیر توسعه
- برای جذب سرمایهگذار؛ باید رویهها را تغییر دهیم
- سرپرست هلال احمر شهرستان دنا منصوب شد
- با کارهای نسنجیده سرمایهگذاران را فراری ندهیم
- آینده روشن کهگیلویهوبویراحمد با نیروگاههای خورشیدی
- آرایشگاههای زنانه زیر ذرهبین بازرسان
- رفع مشکل ۲۰ساله یک خیابان در لنده
- لنده سرزمینی با زیباییهای ناشناخته
- ممنوعیت کشت برنج در کهگیلویهوبویراحمد
- اختصاص ۳۰ میلیاردتومان برای حمایت از هنرمندان استان
- الحاق مناطق پیرامونی یاسوج و مسئولیت سنگین مدیریتشهری
- نفتوگاز گچساران بازهم مساوی کرد
- آمریکای قربانی؛ هویت سیاسی ترامپ
- بیم و امید نهضت ملی مسکن در کهگیلویهوبویراحمد
- تغییر کاربری زمینهای کشاورزی به مسکونی در یاسوج
- رشد ۴۰ درصدی زائران بقاع متبرکه در باشت
- سرنوشت مبهم پروژه ۴۵ متری آیتالله ملکحسینی یاسوج
- دو انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- ماجرای ۲۰۰ میلیارد حق آلایندگی در بهمئی
- خطر سقوط در جاده منگیره
- مشاهده بیشتر