
یکی از مهمترین مطالبات مردم شهرستان لنده در طی چند سال گذشته بحث خروج این شهرستان از بنبست به واسطه اتصال محور ارتباطی لنده - تراب به جاده اصلی دهدشت - پاتاوه است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» شهرستان لنده به دلیل بنبست تاریخی جادهای که داشت همواره از محرومیتهای عمیق تاریخی و انباشت شده از گذشته رنج میبرد و یکی از چالشها و کمبودهای محسوس و درعینحال مطالبات جدی مردم این منطقه ایجاد و توسعه زیرساختهای جادهای و خروج از بنبست ارتباطی است.
توسعه راه همواره بهعنوان یکی از مهمترین مطالبات مردم شهرستان لنده است که این مهم در چندین سال گذشته از طریق محور ارتباطی روستای تراب و اتصال به جاده اصلی دهدشت - پاتاوه به طول ۱۲ کیلومتر باهدف خروج تاریخی لنده از بنبست در دستور کار مسئولان در دو دهه گذشته قرار گرفت.
اتصال این جاده به محور ملی پاتاوه - دهدشت میتواند به بهبود دسترسی به خدمات و امکانات و همچنین تسهیل تجارت و حملونقل کمک شایانی نماید. تأثیر اتصال به جاده ملی پاتاوه - دهدشت اتصال جاده تراب - لنده به جاده ملی پاتاوه - دهدشت، یکی از مهمترین مزایای این پروژه به شمار میآید.
با ورود بنیاد علوی به این حوزه قطعه اول از سمت دهدشت که سالها بلاتکلیف بوده است شروع به کار شد و با تأمین اعتبار اولیه ۴۸۰ میلیاردریالی عملیات اجرایی آن توسط شرکت اسکان به طول پنج کیلومتر آغاز شد.
در مدتزمان سه سال فاز اول این پروژه با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و رئیس شرکت اسکان وابسته به بنیاد علوی قطعه اول به بهرهبرداری رسید که بهرهبرداری از همین قطعه موجب رضایتمندی شهروندان به واسطه کاهش زمان ۵۰ کیلومتری از مسیر لنده - سوق - دهدشت به تونل کوه پات شده است.
قطعه دوم این مسیر نیز با پیشرفت ۷۵درصدی خود در حال تکمیل است که امیدواریم با بهرهبرداری از قطعه دوم نیز شاهد توسعه فراگیر و تحقق آرزوی مردم برای خروج از بنبست باشیم.
علی شیر محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «صبح زاگرس» در خصوص راه ارتباطی لنده - تراب گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که در طی چند سال گذشته با همراهی و همکاری خوب بنیاد علوی در حوزه راه اجرایی شده است بحث تکمیل قطعه اول راه لنده - تراب بود که نقش مهمی در کاهش ۵۰ کیلومتری لنده - سوق و جاده پا تاوه - دهدشت داشت.
معاون راههای روستایی اداره کل راهداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: قطعه دوم به طول سه ونیم کیلومتر با اعتباری افزون یک هزار میلیارد ریال با پیشرفت ۷۵درصد در حال اجرا است و طی بازدید که از این پروژه داشتیم بحث ابنیه فنی در حال ساخت و در ادامه نیز آغاز زیرسازی و آسفالت آن را خواهیم داشت.
وی افزود: قطعه سوم این مسیر تا شهر لنده نیز به مناقصه رفت که امیدواریم با انتخاب یک پیمانکار باتجربه شاهد آغاز عملیات اجرایی این قطعه مهم و تکمیلکننده قطعه اول و دوم در این محور باشیم.
معاون راههای روستایی اداره کل راهداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: اعتبار پیشبینیشده برای قطعه سوم نیز بیش از یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال است که امیدواریم عملیات اجرایی این قطعه نیز هرچه سریعتر شروع شود.
سید محمد تقوی در بازدید از آخرین وضعیت راه ارتباطی لنده - تراب گفت: با حمایت خیلی خوب بنیاد علوی سال گذشته و با حضور استاندار و نماینده و مسئولان استانی قطعه اول جاده لنده - تراب به بهرهبرداری رسید که حجم میزان رضایتمندی شهروندان از این پروژه به دلیل اهمیت راهبردی آن برای کاهش بیش از ۴۰ کیلومتری مسیر لنده - دهدشت به جاده اصلی دهدشت - پاتاوه شده است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: همه ما برای توسعه روزافزون این شهرستان بهخصوص در حوزه خروج از بنبست لنده وظیفه داریم و همه دستگاهها و ادارات باید نسبت به تسریع موانع و مشکلات سد راه این پروژه همت لازم را داشته باشند.
وی افزود: مدیران باید برنامهمحور باشند و بر اساس یک قالب و برنامهریزی جامع طرح و ایدههای راهبردی در خصوص پروژهها و مسائل مختلف داشته باشند.
تقوی افزود: میزان حجم خاکبرداری جاده لنده - تراب برابر تعهد تعین شده از سوی مشاور و اداره کل راهداری و حملونقل جادهای پُر شده است و عملیات ساخت ابنیه فنی و پلها از بعد از تعطیلات عید نوروز آغاز شده است و از شش دستگاه پل در طول مسیر تا کنون سه دستگاه پل اصلی بزرگ تعیین شده در طول مسیر تکمیل و مابقی نیز در حال ساخت است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: بعد از رفع معارضین که زمان زیادی را برای صلح و سازش به خود اختصاص داد و این مشکل با همراهی و همکاری شورای تأمین و مردم حل شده است بحث وجود خطوط لوله گاز و خط انتقال برق فشارقوی در طول مسیر از دلایل تأخیر پروژه است.
وی افزود: این مهم با پیگیری مستمر با رایزنی با مدیرعامل شرکت برق استان و همکاری شرکت گاز و پیمانکار پروژه بحث جانمایی پایههای برق و بازگشایی کانال خط لوله گاز صورتگرفته است و در چند روز آینده بحث جانمایی پایههای فشارقوی برق و خط انتقال گاز روستای تراب نیز اجرایی خواهد شد.
تقوی گفت: باتوجهبه اهمیت این پروژه و تسریع در روند اجرایی آن و باتوجهبه حجم مطالبات پیمانکاری در چندماهه گذشته با رایزنی و پیگیریهای مستمر بخشی از مطالبات پیمانکار پرداخت شده است.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- آغاز اجرای طرح پارکبانی در یاسوج
- رازهای شکست عملیات «پنجه عقاب» در طبس
- جان دوباره در تونلهای سیسخت
- پایههای برق لنده شب و روز ندارند
- آقای تاجگردون موجب آشوب در کهگیلویهوبویراحمد نشوید
- سهشنبه مهدوی با محوریت شهید صباحیفر
- روایتی از رکوردزنی آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- کسب مقام سوم کشور توسط موکب بابالحوائج لنده
- پشت پرده بسته بودن یک خیابان در یاسوج
- مادر «شهید علی حکیمیاصل» به ملکوت اعلی پیوست
- ماینرهای غیرمجاز ساختمان 4 طبقه را آتش زد
- ستار هدایتخواه در انتخابات شرکت نمیکند
- چالشهای پیش روی مهدویت در گچساران
- صادرات غیرنفتی؛ اولویت ملی با مشارکت بخش خصوصی
- دیار ممبی در سوگ شهدای خدمت نشست
- کهگیلویهوبویراحمد مهمان ۱۱۰ برنامه در سالگرد سوم خرداد
- جراحی اقتصادی یا شوک درمانی؟
- افت تحصیلی؛ پیامدهای نمرات زیر 10 چیست
- بزرگداشت شهدای پرواز توسط دانشجویان بهمئی
- پیشنهاد خروج بانک شهر یا واگذاری مدیریت
- انتصاب مدیران دولت وفاق در شهرستانهای کهگیلویهوبویراحمد
- پتروشیمی چهاربیشه؛ تعارض بین گفتهها و عملکردها
- دیگر هیچ دانشآموزی در کلاسهای سنگی درس نمیخواند
- بحران جمعیت؛ سونامی خاموش و تهدید کننده
- برگزاری جشنواره منطقهای بزرگداشت فردوسی در یاسوج
- شهیدان خدمت؛ آسمانیترین فرزندان ایران زمین
- تحول بیسابقه کهگیلویهوبویراحمد در دولت شهید رئیسی
- آتش سوزی ساختمان ۴ طبقه در یاسوج
- بهمئی تشنه آب؛ سد کوثر مرهمی بر تشنگی
- سکوت عجیب تاجگردون در ماجرای بودجه سد ماندگان
- جهاد در گرمای ۴۰ درجه
- روایت صادقانه یک دولت مردمی+ تصاویر
- مشاهده بیشتر