رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/18 Sunday - 2025 08 June الأحد ، 12 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-18 11:41 شماره خبر : 13478
طعم زندگی در باشت؛

بانوی قناد باشتی دست‌پخت شیرین خود را با طعم عشق و علاقه به مردم عرضه می‌کند.

بانوی قناد باشتی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: زنان کارآفرین در هر جامعه‌ای نقش بسیار موثری دارند و می‌توانند باعث رشد و شکوفایی آن جامعه شوند، یک بانوی کارآفرین می‌تواند با پشتوانه و پشتکار به کار خود رونقی بخشد.

نظری گفت: دنیای بعضی آدم‌ها اگرچه در ظاهر تیره‌تر از دنیای دیگران است اما آنها گنج بی‌پایانی همچون توکل به خدا، داشتن امید و پشتکار در وجود خود دارند که داشتن آن آرزوی بسیاری از انسان‌ها است.

بانوی قناد باشتی مطرح کرد: من در سال ۱۳۹۷ تصمیم به دنبال کردن حرفه مورد علاقه خود گرفتم، در اوایل کار با وسایل موجود در خانه با سرمایه اندک شروع به پخت شیرینی‌های خانگی نمودم تا کم کم با استقبال مردم و دوستان تصمیم بر جدیت این حرفه گرفتم.

این بانوی قناد بیان کرد: اولین کیکی که در شروع کار پختم یک کیک تولد بود و از طرفی یکی از پرچالش‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین شیرینی برای من بود.

این بانوی قناد ادامه داد: این روزها شیرینی‌های خانگی به لحاظ بهداشت و سلامت و کیفیت مواد مورد استفاده، طرف‌دار بیشتری دارد.

نظری مطرح کرد: افزایش قیمت مواد اولیه ما قنادها را با چالش‌های خاص خود روبه رو کرده چرا که در مقابل قیمت زیاد مواد اولیه، قیمت شیرینی تقریبا ثابت است و با این حال همچنان ما قنادها شیرینی‌های خودمان را با طعم عشق و علاقه به بازار عرضه می‌کنیم.

وی عنوان کرد: یکی از سختی‌های قنادی خانگی این است که در هر زمان از شبانه روز مشغول به پخت شیرینی با هدف ارایه شیرینی با کیفیت و رعایت اصل تازه بودن شیرینی هستم، از روز قبل از سفارش در کوتاه‌ترین زمان سعی بر پخت شیرینی برای حفظ تازگی آن می‌کنم.

بانوی قناد باشتی اضافه کرد: از آنجایی که حرفه شیرینی‌پزی ظریف است یک قناد موفق باید صرف این که از مواد اولیه با کیفیت در پخت شیرینی استفاده کند، از سلیقه و دقت بالا جهت ایده‌پردازی در پخت و تزیین آنها نیز بهره گیرد

وی در ادامه گفت: وقتی می‌بینم بعضی آدم‌ها صبح تا شب را به بطالت می‌گذرانند و هیچ کار مفیدی انجام نمی‌دهند ناراحت می‌شوم. من از این‌که یک آدم معمولی باشم که تحرک ندارد بشدت دوری می‌کنم و از تمام لحظات زندگی استفاده می‌کنم.

نظری در ادامه افزود: کسی که وارد این کار می‌شود نباید خطا داشته باشد، گاهی پیش می‌آید که خامه کیک سفت نمی‌شود یا طبقات کیک درست روی هم سوار نمی‌شود که در چنین مواقعی فقط تسلط، مهارت و تجربه است که می‌تواند کار را جمع کند.

بانوی قناد بیان کرد: من بعضی وقت‌ها آنقدر ​ روی کیک‌ها کار می‌کنم که دوست ندارم آن را به مشتری تحویل دهم. حتی وقتی آن را می‌برند ناراحت می‌شوم چون می‌دانم کیکی که ساعت‌ها رویش انرژی گذاشته‌ام در عرض ۱۰ دقیقه تکه‌تکه و خورده می‌شود. اما با این حال وقتی می‌بینم مشتری‌ها از طعم آن خوششان می‌آید و راضی هستند ذوق می‌کنم. 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!