رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/01/11 Monday - 2025 31 March الاثنين ، 2 شوّال ، 1446
ساعت
1404-01-07 14:08 شماره خبر : 11515
گزارش ویژه؛

یکی از مهمترین پروژه های که در دولت چهاردم در شهرستان لنده به طور ویژه در دستورکار مسئولان شهرستانی و استانی است بحث تکمیل وبهره برداری از بیمارستان 32تختخوابی شهرستان لنده است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یکی مهم‌ترین مطالبات و نیازمندی‌های مردم شهرستان لنده در حوزه بهداشت و درمان بحث راه‌اندازی بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهرستان و کاهش بار ترافیک بیماران از بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت است.

توسعه زیرساخت‌های درمانی در مناطق محروم از اولویت‌های مهم تمامی دولت‌ها به‌خصوص دولت چهاردهم است که این مهم با پیگیری های شبانه روزی مسئولان شهرستانی و استانی و مسولان حوزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال پیگیری ویژه است.

 

یکی از سیاست‌های مهم وزارت بهداشت برای کاهش بار از روی دوش بیمارستان‌های بزرگ در مناطق محروم راه‌اندازی و احداث بیمارستان‌های ۳۲ تختخوابی بود که این مهم در استان کهگیلویه و بویراحمد به‌خصوص در شهرستان‌های دنا، باشت، بهمئی، لنده و چرام چند سالی است که کلنگ آن زمین زده شد که هر کدام با پیشرفت‌های متفاوتی در حال تکمیل و یا در حال ساخت هستند.

 در چند سال گذشته بیمارستان‌های باشت و بهمئی افتتاح و به بهره‌برداری رسیدند و بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده از پیشرفت ۱۵درصدی امروز به بیش از ۷۵درصد رسیده است.

 عزم راسخ دولت دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم در تکمیل و راه‌اندازی این بیمارستان‌ها به‌منظور کاهش میزان بار بیماران از روی بیمارستان امام خمینی (ره) یکی از اقدامات اساسی بود که با سرعت خیلی خوبی این پروژه در شهرستان لنده در حال اجرا است.

عزم راسخ مسئولان شهرستان لنده در دولت سیزدهم و پیگیری‌های شبانه‌روزی مسئولان در دولت چهاردهم باعث شد تا مشکل اساسی ماده ۲۳ مورد پیگیری ویژه قرار گیرد.

 متأسفانه در چند سال گذشته این مهم که اساسی‌ترین محل برای تأمین اعتبارات ویژه ملی است مورد غفلت قرار گرفته بود که با عزم راسخ مسئولان این مهم دوباره مورد پیگیری قرار گرفت و منتظر تأییدیه کارشناسان وزارت بهداشت و درمان در دولت چهاردهم است.

 

  سید محمد تقوی در بازدید از روند ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهرستان گفت: سازه ساختمان به طور کامل تکمیل شده و نمای بیرونی و حتی بخش‌های از داخل بیمارستان نیز به اتمام رسیده است.
 فرماندار شهرستان لنده گفت: پیمانکار این بیمارستان با عنایت ویژه‌ای که داشتند باوجود مطالبات ۳۳۰ میلیاردریالی خود اجازه تأخیر در روند اجرای این پروژه را ندادند که حقیقتاً جای تقدیر دارد.

وی افزود: با دیداری که با این پیمانکار داشتیم بخش زیادی از مطالبات وی را دنبال هستیم که از سوی دانشگاه علوم پزشکی تأمین کنیم و بر همین اساس نیز وی متعهد شد که اگر مطالبات تأمین شود تا کمتر از یک سال آینده بیمارستان به بهره‌برداری برسد.

 وی با بیان اینکه ساخت این بیمارستان نیاز به اعتبارات ماده ۲۳ دارد که بتوانیم بودجه ملی را جذب کنیم ادامه داد: تأییدیه بازرسان تهرانی برای اختصاص اعتبارات ماده ۲۳ این بیمارستان انجام شده و به‌زودی جذب می‌شود.

 تقوی در ادامه گفت: باتوجه‌به میزان عملیات اجرایی صورت‌گرفته و تأییدیه کارشناسان میزان پیشرفت پروژه بیش از ۷۵درصد است که حقیقتاً جای تقدیر دارد.

 نورمحمد نعمتی در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری بنده هم درگذشته و هم امروز پیگیری ویژه برای بحث اعتبارات این بیمارستان از طریق استان و وزارت بهداشت و درمان است.

 رئیس شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: از زمان تصدی مسئولیتم با تماس‌های تلفنی مداوم با کارشناسان و دعوت آنان برای بحث ماده ۲۳ این مهم با حضور میدانی و بازدید کارشناسان وزارتی و سازمان برنامه‌وبودجه در حال اجرا است.

 وی افزود: با راه‌اندازی این بیمارستان بخش اعظمی از نیازمندی‌های حوزه بهداشتی و درمانی شهرستان لنده به طور ۱۰۰درصد برطرف خواهد شد.

 نعمتی گفت: در حال حاضر نیز درمانگاه تخصصی شهید رضایی در همه روزهای هفته با حضور متخصصین ارتوپدی، بیماری عفونی، قلب، داخلی، اطفال و سایر پزشکان درحال‌خدمت رسانی است که امیدواریم با راه‌اندازی بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده نیز نیاز به پزشکان متخصص نیز دوچندان شود.

 رئیس شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: در خصوص وضعیت سونوگرافی نیز با تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت‌گرفته و همکاری خوب دکتر پناهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان این مهم نیز در آینده نزدیک حل خواهد شد.

 وی در خصوص بخش دیالیز گفت: یکی از اقدامات خوب شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده در طی چند سال گذشته راه‌اندازی بخش دیالیز برای بیماران کلیوی است که حقیقتاً باوجود بار مالی که برای شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی دارد؛ ولی این مهم به‌منظور کاهش هزینه‌های تردد به سایر شهرها و رفاه حال بیماران کلیوی در چند سال گذشته در درمانگاه تخصصی شهید رضایی درحال‌خدمت رسانی است.

نعمتی در ادامه تأکید کرد: در حوزه مرکز جامع سلامت شهری لنده نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای کشیک‌های نوروزی و سایر تعطیلات سال تدوین شده است و تدابیر لازم نیز اندیشیده و کشیک‌های پرستاران و پزشکان نیز تعیین شده است.

گفتنی است: ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده در سال ۱۳۹۹ با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان و استاندار وقت، نماینده مردم و مسئولان استانی و شهرستانی در زمینی به مساحت چهارهزار و ۵۰۰ مترمربع و در سه‌طبقه آغاز شد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار