رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/02 Friday - 2025 23 May الجمعة ، 25 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-03-01 07:47 شماره خبر : 13050
فرماندار شهرستان باشت عنوان کرد:

فرماندار شهرستان باشت گفت: سوم خرداد روز استقامت و پایداری ملت شریف ایران، شجاعت و شهامت فرماندهان، ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان دلاور اسلام و اوج خداباوری و اخلاص امام شهیدان خمینی کبیر‌(ره) است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» جلسه شورای اداری شهرستان باشت با حضور سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری استان کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار شهرستان باشت، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان،  فرماندهی انتظامی شهرستان و مسئولین ادارات شهرستان با محوریت سه موضوع گرامیداشت سالروز آزاد‌سازی خرمشهر،  گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت امام‌(ره) و حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

بهنام برازنده در این جلسه ضمن یاد و گرامیداشت سالگرد شهادت شهدای خدمت گفت: احترام به شهدای خدمت در واقع احترام و به نوعی رفتار شهید رئیسی می‌تواند یک الگو برای همه ما باشد که واقعا اگر کسی هدفش خدمت برای مردم باشد ماندگار می‌ماند، شهید‌رئیسی هم به آن چیزی که آرزویش را داشت رسید.

فرماندار شهرستان باشت بیان کرد: در جلسه امروز چند تا دستور کار داریم، اول سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر است، سوم خرداد روز استقامت و پایداری ملت شریف ایران، شجاعت و شهامت فرماندهان، ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان دلاور اسلام و اوج خداباوری و اخلاص امام شهیدان خمینی کبیر‌(ره) است.

وی مطرح کرد: بعد از گذشت ۳۵‌روز از حمله ناجوانمردانه رژیم بعثی عراق به کشور ما، خرمشهر با تمام ایستادگی‌ها سقوط و به اشغال عراق درآمد، عراق با حمله ناگهانی به ایران و اشغال خرمشهر در نظر داشت ظرف مدت چند هفته خود را به تهران برساند و با این کار به آمال و آرزوهای خیال انگیز خود برسد اما با رشادت‌های دلیرانه مردم ایران به جز تصرف ناتمام خرمشهر، به هیچ یک از اهداف از پیش تعیین شده خود دست نیافت و با رشادت‌های رزمندگان خرمشهر پس از ۵۷۵‌روز در سوم خرداد سال ۱۳۶۱ به فرماندهی شهید صیاد شیرازی آزاد شد.

وی در ادامه گفت: عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر سبب بازگشت روحیه و اعتماد به نفس نیروهای مسلح ایران شد و به دشمنان که به مرز و بوم ایران چشم طمع داشتند فهماندند که نمی‌توان به همین راحتی دست طمع به سوی ایران دراز کرد و شایسته است که این روز بزرگ را گرامی بداریم مخصوصا برای جوانانی که شرایط جنگ را درک نکردند، امروز متاسفانه دشمنان ما در میدان نتوانستند کاری انجام دهند ولی در فضای مجازی تبليغات سوئی را انجام می‌دهند که هدف اصلی آنان ناامید کردن جوانان ماست.

برازنده گفت: دشمنان خوب می‌دانند در این نظام و انقلاب نمی‌توانند کاری انجام دهند ولی ما رئیس جمهور رو از دست دادیم و با تدبیر مقام معظم رهبری چرخه حرکتی کشور از کار نیفتاد و یکی دیگری سکان این کشتی انقلاب را بر عهده گرفت و نیاز است که بحث آگاهی‌سازی سوم خرداد مخصوصا در بین جوانان صورت بگیرد که محوریت این برنامه را ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بر عهده دارند. 

وی مطرح کرد: از مدیران دستگاه‌های اجرایی تقاضا داریم در فراخور این امکاناتی که در اختیار دارید حتما همکاری را با ناحیه مقاومت داشته باشید نه اینکه بقیه ادارات کنار بکشند بلکه در این برنامه حتما مشارکت داشته باشید تا برنامه‌ای در شأن این روز بزرگ و شهرستان داشته باشیم. 

برازنده در رابطه به بحث جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد: برنامه جوانی جمعیت در شکوفایی جامعه و شهرستان نقش مهمی دارد و بر اساس فرامین مقام معظم رهبری شکل گرفته است. در این بازه زمانی، کشور ایران بالطبع شهرستان باشت با خطر پیری و سالمندی جمعیت روبرو است، موضوع جوانی جمعیت و تحکیم خانواده موضوع مهمی است، تشویق به ازدواج جوانان و صاحب فرزندشدن زوجین اولویت شهرستان است و باید همه‌ی دستگاههای اجرایی و متولی عضو این کارگروه نگاه جامع تری به این مسئله داشته باشند و خود پیش‌قدم در این طرح باشند.

شایان ذکر است در این جلسه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان باشت و سایر رؤسای ادارات به ارائه گزارشی از برنامه‌ها و نظرات خود در رابطه با موضوعات این جلسه مطرح کردند. 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار