
رئیس اتحادیه خبازان شهرستانهای کهگیلویه، لنده و چرام گفت: آرد توزیعی در شهرستانهای کهگیلویه، لنده، چرام هیچ مشکلی ندارد؛ بلکه باید در شیوههای پخت نان اصلاحات اساسی صورت گیرد.
حسین پیروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» با اشاره به آخرین وضعیت اتحادیه خبازان در شهرستانهای کهگیلویه، لنده و چرام گفت: نان قوت غالب مردم در شهرهای دهدشت، لنده، چرام و بخشهای سوق، قلعه رئیسی، دیشموک، سرفاریاب و بخشهای مرکزی در شهرستانها است.
رئیس اتحادیه خبازان شهرستانهای کهگیلویه، لنده و چرام گفت: خبازان یکی از اقشار مهم جامعه هستند بهترین و بیشترین خدمت شبانهروزی را به شهروندان در تمامی ساعات شبانهروزی دارند.
وی افزود: آرد نقش مهمی در ارتقای سطح کمی و کیفی نان دارد؛ لذا هرچه آرد باکیفیتتر باشد نان مصرفی شهروندان نیز با کیفت تر خواهد بود.
پیروز گفت: شیوههای پخت نان نیز از دلایل اصلی کیفیت نان بعد از مسئله آرد است چرا که اگر به دنبال اصلاح شیوههای سنتی پخت نان نباشیم نمیتوانیم نان با کیفیتی به شهروندان ارائه کنیم.
وی افزود: متأسفانه برخی از شاطران نسبت به خمیرمایه، میزان ماندگاری خمیر، نوع دستگاه نانوایی و شیوههای پخت نان هنوز متبحر نشدهاند و به طور مثال وقتی در سطح شهرستان لنده سه واحد خبازی بهترین کیفیت نان را دارد و این در حالی است که همه از یک آرد تأمین و تغذیه میشوند؛ یعنی شیوههای پخت نیازمند اصلاحات اساسی است.
رئیس اتحادیه خبازان شهرستانهای کهگیلویه، لنده و چرام گفت: در چندین نوبت به همراه مسئولان حوزه غله استان از کارخانه آرد شرکت مارون گچساران بازدید کردیم که حقیقتاً گندم ورودی و آرد تولید شده بهترین کیفیت را داشته است.
وی افزود: یکی از مهمترین مطالبات خبازان اصلاح شیوههای غلط سامانه نانینو است که متأسفانه در کاهش سهمیه خبازیها بسیار تأثیرگذار است و انتظار داریم این مهم از سوی مسئولان استانی و ملی حتماً مورد پیگیری قرار گیرد.
پیروز با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی نرخ نان در استان تشریح کرد: یکی دیگر از مشکلات صنف خبازان افزایش ۲۵ درصدی قیمت نان است. باتوجهبه این افزایش، هر کیسه خمیرمایه ۳۰۰ هزار تومان افزایش داشت. حقوق کارگران و نیروی انسانی نیز بهتبع بالاتر رفته است. کرایه حمل هر کیسه آرد ۳۰ درصد افزایشیافته که از گچساران گرفته تا کهگیلویه مورد اعتراض نانوا داران قرار گرفت که انتظار داریم این مورد را پیگیری و حل نمایید.
وی در پایان گفت: امیدواریم با اصلاح شیوههای مختلف در پخت نان بتوانیم نان باکیفیتتری را به دست مصرفکنندهها برسانیم و از طرف دیگر انتظار داریم که مسئولان نسبت به اصلاح قیمت نان ما و کاهش هزینههای بیمه و سایر ملزومات ما را نیز یاری کنند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- برگزاری کارگاه مدیریت اماکن آبی در یاسوج
- بازار بهمئی: نبرد سخت نظارت با سودجویان
- اصلاح شیوههای پخت، علاج بی کیفیتی نان
- واکنش «تاجگردون» به حواشی سریال «سووشون»
- بسته اقتصادی ویژه کهگیلویهوبویراحمد به دولت ارایه شود
- تامین اعتبار۳۵۰ میلیاردریالی طرح هادی در لنده
- ظهور نزدیک است؛ ما چگونه باید منتظر باشیم؟
- فرهنگ انتظار چه تأثیری بر پویایی جامعه دارد؟
- روزهای شهدایی در بهمئی
- دشمن به دنبال فراموشی مهدویت است
- مشاهده بیشتر