
در سالهای اخیر، وعدههای متعددی برای ساخت بیمارستان در بخش پاتاوه کهگیلویه و بویراحمد داده شده است. این منطقه، که به عنوان یکی از بزرگترین بخشهای استان شناخته میشود، سالهاست که در انتظار یک بیمارستان است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» بخش پاتاوه از توابع شهرستان دنا، یک شهر بدون زیرساختهای مناسب است که بسیاری از امکانات اولیه جهت رفاه حال شهروندان را ندارد. بخش پاتاوه با جمعیتی بالغبر ۳۳ هزار نفر در دهستان پاتاوه و ساداتمحمودی است.
بخش پاتاوه، واقع در ۵۰ کیلومتری یاسوج، از سالها پیش به یک مطالبه عمومی برای ساخت بیمارستان تبدیل شده است. در بهمنماه ۱۳۹۶، کلنگ ساخت بیمارستانی در این منطقه به زمین زده شد، اما این تنها آغاز یک داستان تلخ بود. سه سال بعد، در حضور استاندار وقت، دوباره کلنگی به زمین زده شد، اما همچنان خبری از پیشرفت نبود.
ساخت بیمارستان از ضرورتهای توسعه در سیستم بهداشتی در هر منطقه است، یک مرکز درمانی مجهز در بخش پاتاوه به دلیل افزایش جمعیت و نیاز به خدمات درمانی، قرار گرفتن شهر پاتاوه در محور ارتباطی ملی، ارتقاء سطح کیفیت خدمات درمانی، توسعه مناطق روستایی و کمتر برخوردار، افزایش گزینههای درمانی، بالا بودن تقاضای درمان و بالابردن ظرفیت بیمارستانها و درمانگاهها و سابر مواردی که باعث میشود احداث یک بیمارستان در شهر پاتاوه یکی از نیازهای اساسی این منطقه به شمار رود این امر میبایست بهطور جدی در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گیرد.
فریاد پاتاوه؛ بیمارستان ما کو؟
حدود دو سال پیش کلنگ بیمارستان ۳۲ تختخوابی توسط مسئولان استانی و کشوری از جمله بهرام عینالهی وزیر بهداشت دولت وقت در زمینی در شهر پاتاوه با برآورد اعتباری بالغبر ۵۰۰ میلیارد ریال به زمین زده شد.
زمین موردنظر جهت احداث این بیمارستان قرار بود که توسط مردم بخش پاتاوه اهدا شده بود ولی بعداز گذشت دوسال زمین موردنیاز این بیمارستان تهیه نشده و ساخت آن در حالهای از ابهام قرار گرفته است.
گفتنی است طی ماههای گذشته با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون از مراکز بهداشتی درمانی پاتاوه این مهم مورد بررسی ویژه قرار گرفت، در این بازدید قرار شد تا قطعه زمینی پیشنهادی از طرف فرمانداری دنا، ادارهکل راه و شهرسازی و شبکه بهداشت بررسی و در صورت تایید گرفتن از ادارهکل راه و شهرسازی و منابعطبیعی پس از طی کردن مراحل قانونی جهت احداث بیمارستان به دانشگاه علومپزشکی واگذار شود، این در صورتی بود که دانشگاه علومپزشکی بتواند اعتبارات لازم جهت احداث این بیمارستان را فراهم آورد.
استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استانیهایی است که از نظر زیرساختهای مناسب درمانی و ارائه خدمات به بیماران در سطح بسیار پایینی قرار دارد. ساخت بیمارستان در بخش پاتاوه از توابع شهرستان دنا یکی از مهمترین دغدغهها و مطالباتمردی در این بخش است که تاکنون با وجود همه وعده وعیدهای داده شده در این خصوص به آن جامه عمل پوشانده نشده است.
جانها در خطر؛ بیمارستان پاتاوه چه شد؟
این پایگاه خبری پیگیری معضلات و مشکلات شهری و مردمی و انعکاس آن به مسئولان جهت برطرفکردن آنان را رسالت خود میداند؛ از اینرو اقدام به رسانهای کردن مشکلات و معضلات شهروندان میکند.
خبرنگار میدانی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» میان مردم بخش پاتاوه رفت تا مشکلات مردم و معضلات پیش آمده در این خصوص را از زبان مردم این منطقه بشنود.
بالنده از شهروندان پاتاوهای گفت: پاتاوه با جمعیتی بالغبر ۳۳ هزارنفر سه دهستان بسیار بزرگ دارد، یک درمانگاه کوچک آن هم در مرکز یک بخش ۳۳ هزاری نفری جوابگوی ارائه خدمات مطلوب به شهروندان آن نیست.
کلنگزنیهای مکرر بیمارستان پاتاوه
وی با ابراز ناراحتی گفت: شهروندان پاتاوهای برای کمترین خدمات درمانی خود مجبورند حدود ۵۰ کیلومتر مسیر را طی کنند تا به یاسوج برسند.
ستوده یکی از مراجعان به درمانگاه پاتاوه گفت: از روستاهای اطراف بخش پاتاوه حدود ۱۰ کیلومتر مسیر را برای تزریق سرم طی کردهام.
وی افزود: همانطور که مشاهده میکنید درمانگاه شلوغ است و زیرساخت مناسب جهت ارائه خدمت مطلوب وجود ندارد، این وضع بسیار نگران کننده است.
ستوده گفت: این بخش حدود ۳۳ هزار نفر جمعیت دارد و شهر پاتاوه بر روی مسیر اصلی قرار دارد این درمانگاه آنهم با دو آمبولانس از کار افتاده اصلا جوابگوی نیاز مردم نیست.
آبنوس گفت: همه مسئولان به این شهر آمده و همه وعده ساخت این بیمارستان را دادهاند ولی هنوز خبری از تحقق وعده وعیدهای آنان نیست، انگار این وعدهها فقط تا زمان رایگیری اعتبار دارند و بعد از آن باطل میشوند.
وی افزود: به وجود یک بیمارستان برای ۳۳ هزار نفر انسان آنهم در زمان دولتی که رئیس آن یک پزشک است باید یک امر ضروری محسوب شود نمیدانم چرا مسئولان برای احداث این بیمارستان انقدر صغری کبری میچینند و کار را عقب میاندازند.
وعدههایی که هیچگاه محقق نشد
تردست گفت: سالهاست ما در انتظار احداث این بیمارستان هستیم، در واقع ساخت یک بیمارستان در این محل میتواند کمک بسیار زیادی به مردم و بیماران در این بخش باشد. امیدورایم مسئولان دغدغههای مردم در خصوص سلامتیشان را جدی گرفته و جهت احداث هر چه سریعتر این بیمارستان اقدام کنند.
وی بیان داشت: مطالبه اصلی مردم این بخش احداث بیمارستان و تعداد بیشتر آمبولانس است. عدم وجود بیمارستان در بخش پاتاوه سبب مهاجرت بیشاز پیش مردم این بخش به شهر یاسوج و حومه آن شده است. مسئولان میبایست برای این چالشها چارهای بیاندیشند.
سیده رقیه پناهی چندی پیش در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص اهمیت و موانع احداث بیمارستان در بخش پاتاوه گفت: احداث بیمارستان در بخش پاتاوه با توجه به جمعیت، چالشهای به وجود آمده برای مردم و موقعیت جغرافیایی شهر پاتاوه یک ضرورت برای مردم آن منطقه است.
سرپرست دانشگاه علومپزشکی یاسوج گفت: تا آنجا که در جریان هستیم حدود یک دهه است که کلنگ این بیمارستان در شهر پاتاوه زمین میخورد، علاوه بر وجود همه مشکلات و موانعی که بر سر راه احداث این بیمارستان از گذشته تاکنون وجود دارد عدم تحقق تامین اعتبار جهت احداث بیمارستان را هم بیافزایید. امیدواریم بتوانیم با رایزنیهای صورت گرفته با مسئولان در آینده برای احداث بیمارستان در شهر پاتاوه و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان کاری انجام دهیم.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- آبشار یاسوج؛ روایتگر جریان زندگی سرزمین زاگرس
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- سقوط از کوه ماغر یک مصدوم برجا گذاشت
- خداحافظ آقای قاضی
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- فوت قاضی خوشنام دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- گامی مؤثر در حذف خردهفرهنگهای اشتباه
- علت اولیه سانحه رانندگی قضات کهگیلویهوبویراحمدی
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- وعده صادق ۱، زلزلهای در قلب رژیم صهیونیستی
- پلمپ ۲ مرکز غیرمجاز لابراتور دندانساز در یاسوج
- تقدیر خاص معاون استاندار از خدمات جاودان سیرت
- احداث بیمارستان پاتاوه؛ وعدهها در برابر واقعیتها
- ممنوعیت کشت برنج؛ آتش به خرمن معیشت مردم
- پایان یک عصر؛ مدارس سنگی در آستانه تاریخ
- جانشین قاضی آسمانی کهگیلویهوبویراحمد معارفه شد
- خیرآباد گچساران میزبان نور شد+ تصاویر
- یاسوج لرزید
- استقبال پرشور باشتیها از پرچم متبرک امام رضا(ع)
- تعامل سپاه و آموزشوپرورش در مسائل تربیتی
- تکریم معلم، تکریم اندیشه در جامعه است
- باشت معطر به شمیم عطر پرچم رضوی
- گلایه فرماندار از بیمهری مدیرکل نوسازی استان
- مدیرکل پست کهگیلویهوبویراحمد منصوب شد
- مصائب تمامنشدنی کارگران حجمی نفت و گاز گچساران
- مدارس سنگی فرو میریزد؛ مدارس نوساز در روستاها
- حفاظت از طبیعت قربانی بیتدبیری نشود
- انتصاب مدیرکل جدید در کهگیلویهوبویراحمد
- خورشید در خدمت توسعه کهگیلویهوبویراحمد
- ماجرای حذف نام شهید در یک مدرسه بهمئی
- بازی با آتش در زمین سوخته
- میزبانی روستائیان باشت از کاروان زیر سایه خورشید
- سایه جادوگران بر فوتبال ایران
- راز عدد ۱۳ در آسمانهای جنگ
- ایجاد کارگاههای تولیدی با تسهیلات میلیاردی در باشت
- قیامتیها گرد هم آمدند؛ مراسم تجلیل از برترینها
- گچساران معطر به شمیم عطر رضوی شد+ تصاویر
- عشایر؛ مظلومان جبهه تولید کشور هستند
- حکم انتصاب وزیر دولت پزشکیان برای یک کهگیلویهوبویراحمدی
- قولهای معاون سازمان دهیاریهای کشور برای روستاهای کهگیلویهوبویراحمد
- مهاجرت نخبگان بهدلیل بیتوجهی به اقتصاد و اشتغال
- بسیاری از روستاها حتی جاده دسترسی ندارند
- مشاهده بیشتر